Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde reytingler kötü gelirken, senaristler izleyicilerin eleştirilerine bakmalı!

Ömer dizisinde reytingler kötü gelirken, senaristler izleyicilerin eleştirilerine bakmalı!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ömer isimli dizinin ikinci sezonu devam ediyor. İlk başladığı geçen sezon çok başarılı bir çıkış sağlayan dizi, istikrarlı bir grafik ile ilk sezonunu tamamlamıştı.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ikilisinin başarılı performansı ve iyi bir uyum yakalaması Ömer dizisi için başarının anahtarlarından birisi olmuştu. Hikayenin de izleyicileri etkilemesi sonucunda Ömer dizisi geçen sezonu güçlü bir görüntü ile kapatmıştı.

Ancak ikinci sezonda işler pek de istenildiği gibi gitmiyor. İkinci sezon başında iyi reytingler gelse de izleyicilerin hikayeyi yönelik olarak eleştirileri de hızlı bir şekilde artış gösterdi.

Son dönemde Ömer ve Gamze karakterlerine senaryo içinde az yer verilmesini çok eleştiren izleyiciler, sosyal medya mesajları ile senaristlerin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Dizinin ana hikayesinin Ömer ve Gamze olduğunu, diğer karakterlerin neler yaşadığı o kadar da çok merak etmediklerini belirten dizinin hayranları, iki başrol oyuncusunu ekranda daha çok görmek istiyor.

Hikayenin Ömer ve Gamze temelinde yazılması yönünde istekte bulunan Ömer dizisi hayranları, yan karakterlerin hikayelerinin ise kendileri için çok da ilgi çekici olmadığı yolunda paylaşımlar yapıyor.

Dizinin son yayınlanan 48. bölümünde yeterince Ömer ve Gamze sahnesinin yer almadığı eleştirisi yapan izleyiciler, fragmanlar ile heyecanlandıklarını ama dizinin bölümünde aradıklarını tam olarak bulamadıklarını belirtiyorlar.