Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı ve Teşkilat dizisini bekleyenlere kötü sürpriz!

Gönül Dağı ve Teşkilat dizisini bekleyenlere kötü sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan dizilerin yılbaşı arası vereceği ortaya çıktı. 31 Aralık Cuma günü Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizinin yeni bölümü yılbaşı özel programı nedeniyle yayınlanmayacak.

TRT1’in tüm dizileri için 1 hafta ara vermesi, oyuncuların da bir süre dinlenmesine fırsat tanıyacak… Hafta sonu Gönül Dağı ve Teşkilat dizilerini bekleyen hayranlar yeni bölümü göremeyecek. Bu iki dizi de ara verecek ve yeni bölüm bir sonraki hafta sonu yayınlanacak.

3 Ocak Pazartesi günü Alparslan Büyük Selçuklu dizisini de ekranda göremeyeceksiniz. Yeni bölüm 10 Ocak akşamı izleyicilerle buluşacak.

4 Ocak Salı günü Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü yok. Bu diziyi de 11 Ocak salı akşamı yeniden ekranda bulabilirsiniz.

6 Ocak Perşembe günü ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziden yeni bölüm yayınlanmayacak. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli’nin koronavirüse tam da yılbaşı döneminde yakalanması aslında dizinin daha uzun süre ara vermesinin de önüne geçen bir gelişme oldu.

TRT1’in dizilerine bir hafta yılbaşı arası vermesi tüm ekiplerin de kısa bir süre dinlenerek yeni yıla daha enerjik şekilde başlamalarını da sağlamış olacak.