Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Duman büyük şanssızlıktan sonra yeni bir dizi kararı aldı!

Feyyaz Duman büyük şanssızlıktan sonra yeni bir dizi kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Feyyaz Duman ismini sinemadan bilen izleyiciler vardı belki ama Kadın dizisindeki Arif rolü ile dizi hayranları da ünlü oyuncunun yeteneklerini görme fırsatı elde etti.

2017 ile 2020 yılları arasında toplam 3 sezon süren Kadın dizisi Feyyaz Duman adına çok başarılı bir iş oldu. Daha önce sinema filmlerinin yanı sıra İçerde dizisinde de 8 bölüm Serkan karakterini canlandıran oyuncu, son 4 yıldır en iyi çıkış yapan isimlerden birisi oldu.

Kadın dizisinin başarısının yurt dışına yansıması, Feyyaz Duman’ın yabancı hayranlarının sayısını da artırdı. Baraj dizisinde de Nazım olarak güçlü bir performans sergileyen ünlü oyuncu, bu sezon başında Yalancılar ve Mumları dizisine katıldı.

Fox TV’de yayınlanan dizide Yakup karakterini canlandıran oyuncu, çok iyi bir ekip ile birlikte yola çıkmasına rağmen senaryonun yeterince iyi olmamasının şanssızlığını yaşadı.

Yalancılar ve Mumları’nın ekran ömrü sadece 5 bölüm oldu. 2022 yılında ise Feyyaz Duman’ın yeni bir dizide yer alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncuyu Oğlum isimli dizide izleyeceksiniz.

Ahmet Katıksız’ın titiz bir çalışma ile yürüttüğü Oğlum dizisi için yönetmen Gökçen Usta ile anlaşıldı.

Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimlerin ardından Feyyaz Duman ile anlaşılması da ekibin gücüne güç kattı.

Dizide Songül Öden ile Feyyaz Duman partner olacak. Zeynep karakterinin eşi Tuğrul olarak ünlü oyuncu bir kez daha ekranda yerini alacak.