Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin bomba dizisi Baba’da Tolga Sarıtaş talihsizliği!

Show TV’nin bomba dizisi Baba’da Tolga Sarıtaş talihsizliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2022 yılında izleyicileri büyülemesi beklenen Baba isimli diziyle ilgili gelişmeleri hayranlar büyük merakla takip ediyor… Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye hem yeni isimler katılıyor hem de setten farklı haberler geliyor.

Geçtiğimiz hafta ilk fragmanı yayınlanan diziye yönelik beklentiler bir hayli arttı. Dizinin aksiyon yapımı olmasının yanı sıra, senarist olarak da Çukur’u yazan Görhan Horzum’un ekipte yer alması ilginin de yükselmesini sağlıyor…

Tolga Sarıtaş’ın Arıza isimli diziden sonra yeniden ekrana dönecek olmasını da merakla bekleyen hayranlara üzücü bir haber var… Başrolde yer alan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. Oyuncunun yaşadığı bu şanssızlık çekim planlarını da olumsuz etkiledi.

Dizinin setinde çekimler başlamıştı ve yeni isimler de ekibe dahil olmaya devam ediyor. İçimizden Biri isimli yapımla sezona başlayan ama 6 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşayan Özge Yağız ile anlaşma yapıldı.

Özge Yağız, Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir karakterinin kız kardeşi Büşra olarak ekrandaki yerini alacak.

Çağrı Bayrak’ın yönetmen olan titiz bir çalışma yürüttüğü dizinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.