Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ile Fatih yüzleşmesi izleyicileri heyecanlandıracak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ile Fatih yüzleşmesi izleyicileri heyecanlandıracak!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi yine başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile gündemde yer alıyor.

Dizinin iyi reytingler alarak üçüncü sezona başladığını ve izleyici ilgisinin de güçlü ilerlediğini söylemek mümkün. 69 bölümü geride kalan Kızılcık Şerbeti’nin 70. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Pembe kapısına gelip yardım isteyen Abdullah’ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın çok da kolay olmayacağının altını çizer. Metehan’ın kız arkadaşıyla buluşmaya giden Ömer, yıllar önceki sevgilisini, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısında bulur.

Bu tesadüf hepsi için şaşırtıcıdır. Bebek Alev’in tekrar evden alınışı başta Sönmez olmak üzere hem Kıvılcım hem de Meri için sarsıcı olmuştur. Çözüm Meri’den gelir. Bakıcı olarak Ünallar’ın evine gidecektir. Fikrini Abdullah’a açacak o da Nursema’nın yardımıyla bu işi oldurmaya çalışacaktır.

Kıvılcım yeni işinden de yeni arkadaşı Cemal’den de çok hoşnuttur. Ancak işten birinin kutlamasına çıktıklarında Ömer ile rastlaşması tüm dengesini sarsacaktır.

Hem Fatih’in hem Doğa’nın evliliklerinde sorunlar vardır. Sorunlardan bunaldıkları bir akşam yüz yüze gelmeleri yeni dönüşümlerin habercisi gibidir.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda önemli isimler bulunuyor. İşte dizide rol alan isimler ve karakterleri:

” Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez)”

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!