Ana sayfa Dizi Haberleri Seul’de ‘en iyi dizi’ unvanını alan Bambaşka Biri dizisinin akıbetinin kötü olması ilginç bir durum!

Seul’de ‘en iyi dizi’ unvanını alan Bambaşka Biri dizisinin akıbetinin kötü olması ilginç bir durum!

tarafından ker_def

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini buluşturan ve ilk bölümü 11 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan Bambaşka Biri dizi projesi büyük bir iddia ile izleyici karşısına çıktı.

Reytinglere yenilen ve sadece 16 bölüm ekranda kalabilen Bambaşka Biri dizisinin, Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülünün sahibi olması büyük bir başarı olarak görülüyor.

Dizinin ekranda kısa kaldığını ve daha büyük başarılar beklenirken bir anda erken final yaptığı gerçeği de bir tarafta duruyor.

Seul Drama Ödülleri Organizasyon Komitesi’nin, 48 ülkeden gönderilen ve toplam 346 eser arasından yaptığı ön elemede kıyasıya rekabet yaşanmış ve 28 dizi Seul Uluslararası Drama Ödülleri’ne aday gösterilmişti.

En İyi Dizi kategorisinde Güney Kore, Çin, Yunanistan, Güney Afrika, Brezilya ve Türkiye’den 2 dizi olmak üzere toplam 8 dizi yarıştı. Geçtiğimiz sezonun sevilen dizisi ‘Bambaşka Biri’ de rakiplerini eleyerek ‘En İyi Dizi’ ödülünün sahibi oldu.

Ancak Bambaşka Biri dizi projesinin hayranları bu önemli başarıya rağmen projenin yarım kalmasından ve arzu edilen başarının elde edilememiş olduğu gerçeğinin de bilincinde.

Tabii ki uluslararası arenada Bambaşka dizi projesinin elde ettiği bu büyük başarı takdir edilmeyi hak ediyor ve projenin sahipleri ile ekip de yaşanan bu gelişmeler ile gururlanıyor.