Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar dizisi 19. yeni bölümde Timur’un karmaşık tavırları akılları karıştıracak!

Bahar dizisi 19. yeni bölümde Timur’un karmaşık tavırları akılları karıştıracak!

tarafından ker_def

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Bahar dizisinde 18 bölüm geride kaldı.

İkinci sezona yine izleyici ilgisini arkasında destek olarak bularak başlayan Bahar dizisi, her yeni bölümünde sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturabiliyor.

Bahar dizisinin 19. yeni bölümü ile ilgili ilk fragman yayınlandı. Paylaşılan tanıtımda, Seren’in durumunu kontrol eden Bahar’ın “Bebeklerin durumu gayet iyi,” sözleri herkesi şoka uğrattı.

Seren’in ikiz bebek beklediğini anlayan Bahar çok sevinirken, Timur ise neye uğradığını şaşırdı. Aziz Uras, Seren’e evlilik teklifi ederken; tüm dostları da bu mutlu anlarına tanık oldular.

Timur, her fırsatta Bahar’ı geri kazanmak için adımlar atarken; Bahar’ın “Bazı şeylerin telafisi olmuyor; zamanın, aşınan bir kalbin, bazen vazgeçebilmek daha fazla can yakmaktan daha kıymetli,” sözleri ise tanıtıma damgasını vurdu.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!