Ana sayfa Dizi Analiz Siyah Kalp dizisi kısa sürede önemli bir başarı kazandı!

Siyah Kalp dizisi kısa sürede önemli bir başarı kazandı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’ perşembe akşamı yayınlanan üçüncü bölümüyle ekranlara geldi.

Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, #SiyahKalp etiketi ile 3 saat 55 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Dizinin reytinglerde de ortalamanın üzerinde gayet iyi sonuçlar elde ettiğini görmekteyiz.

Siyah Kalp dizisi üçüncü bölümü ile tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde ederken, AB ve ABC1 kategorilerinde de 4. sırada kendisine yer buldu. Elde edilen reytingler dizinin geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini gösteriyor.

SİYAH KALP’İN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? ‘GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK MI?’

Bağ evinde çıkan yangında Nuh’un gözünü karartıp Sumru’nun hayatını kurtarması ve Melek’in de Nihayet Hanım’a yardım etmesi Şansalanlar’da büyük yankı uyandırdı. Samet ve tüm aile Nuh ve Melek’e büyük bir minnet duyarken Sumru ise vicdanıyla büyük bir hesaplaşma yaşadı.

Sumru ikizlerle yüzleşirken, Nuh ve Melek ise geçmişin hesabını sordu. Ancak Sumru’dan duydukları iki kardeş için yeterli olmadı. Gerçeklerin herkes tarafından bilinmesini isteyen Nuh ve Melek, Sumru’ya bir hafta süre tanıdı. Samet de karısının hayatını kurtaran Nuh’u işe alarak Sumru’nun şoförü yaptı. Nuh ve Melek artık konakta yaşamaya başladı.

Cihan, holdingde işleri yoluna koymak için büyük bir çaba sarf ederken Esat, abisine karşı yaptığı planla Cihan’ın zor duruma düşmesini sağladı. Diğer yanda Melek’ten bir türlü uzak duramayan Cihan, holdingde işlerin iyice kötüye gitmesiyle köşeye sıkıştı. Samet’in de zorlamasıyla Sevilay’la olan nikahlarını erkene aldılar. Sevilay ise Nuh’u aklından çıkaramazken Nuh da Sevilay’a karşı hissettiklerini bastırmaya çalıştı.

Şansalanlar’dan intikam almak isteyen Tahsin, Nuh ve Melek’in gerçeğinin de peşine düştü. Hikmet’le de yakınlaşan Tahsin, Hikmet’in kim olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Sevilay’a karşı iyi niyetli olmayan Harika, hain planlarına devam edip Sevilay’ın kına gecesine büyük bir sürpriz hazırladı. Sumru’nun davranışları Nihayet’in gözünden kaçmadı. Sırrını daha fazla içinde tutamayan Sumru, annesine gerçeği itiraf etti.