Ana sayfa Sinema Ülkü Hilal Çiftçi yeni projesi Kayıp Kamyon’da bu sefer sesiyle büyüleyecek!

Ülkü Hilal Çiftçi yeni projesi Kayıp Kamyon’da bu sefer sesiyle büyüleyecek!

tarafından ker_def

18 Ekim’de seyirciyle buluşacak olan, Sinehane yapımı, ‘Kayıp Kamyon’ filmi müzikleri ile de çok konuşulacak.

Filmin ilk soundtrack klibi şimdi yayında! Filmin başrol oyuncularından Ülkü Hilal Çiftçi’nin seslendirdiği unutulmaz eser Kimseye Etmem Şikayet, film için yeniden düzenlendi.

Şarkının orijinal bestesi 1890 yılında henüz 14 yaşındayken istemediği bir evliliğe zorlanan İhsan Raif Hanım’a ait. Ülkü Hilal Çiftçi’nin hayat verdiği Zeynep karakteri de, İhsan Raif Hanım ile aynı yaşlarda, onun gibi hayatın acı yüzüyle erken yaşta tanışmış genç bir kız.

Filmde kullanılan tüm şarkılar, özenle seçilmiş ve çok ince düşünülmüş göndermelerde bulunuyor. Filmin vizyon takvimiyle beraber tüm şarkıları da seyircinin beğenisine sunulacak.

Kuşak çatışmalarını kalplere dokunacak bir anlatımla beyaz perdeye getiren filmin kadrosunda Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Ülkü Hilal Çiftçi, Engin Hepileri, Gözde Cığacı yer alıyor.

Kayıp bir kamyonu bulmak için yola çıkan bir dede-torunun hikâyesini anlatan filmde yol boyunca trajikomik olaylar yaşanırken iki farklı jenerasyonun çatışmalarıyla birlikte, birbirlerini anlama çabası da beyaz perdeye yansıyacak.

Vergi borcu olduğu ortaya çıkan kayıp bir kamyon yüzünden tüm birikiminin elinden gideceğini öğrenen Vasıf (Bülent Emin Yarar), kamyonu aramak üzere en yakın dostu Fehmi (Yetkin Dikinciler) ve torunu Zeynep’le (Ülkü Hilal Çiftçi) birlikte bir yolculuğa çıkar.

Bu yolculuk, Vasıf ve Zeynep’in üzerini örtmeye çalıştıkları ne varsa gün yüzüne çıkartacak ve kaçınılmaz bir yüzleşmeye sebep olacaktır. Vasıf ve Fehmi’nin dostlukları yeniden sınanırken Zeynep, hayalleri ve sevdikleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

‘Kayıp Kamyon’ 18 Ekim’de sinemalarda…