Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisinde en zor rollerden birisi genç yetenek Ülkü Hilal Çiftçi’nin oldu!

Dönence dizisinde en zor rollerden birisi genç yetenek Ülkü Hilal Çiftçi’nin oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 4 Temmuz Salı akşamı buluşacak olan Dönence isimli yeni dizinin genç isimleri çok dikkat çekecek gibi gözüküyor. Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisi partnerlikleri ile heyecan uyandıracak. Aynı zamanda dizinin hikayesinde yer alacak genç oyuncular rolleriyle izleyicileri çok şaşırtacak gibi gözüküyor.

Bu isimlerden birisi de Dönence dizisinin hikayesinde önemli bir yeri bulunan Gülce karakteri olacak. Ülkü Hilal Çiftçi’nin canlandırdığı Gülce karakteri dizinin ana hikayesinde yer alan ve izleyicileri de derinden etkileyecek birisi.

Özel gereksinimi olan 17 yaşındaki Gülce karakterinin zorlu bir rol olmasının yanı sıra genç bir isim olan Ülkü Hilal Çiftçi’nin de dikkat çekmesini sağlayacağı kesin.

Ülkü Hilal Çiftçi, rolü hakkında şu bilgileri verdi: “Gülce özel gereksinimi olan bir bireydir. Özel durumu nedeniyle gürültü, yüksek ses, kaotik ortamlar, dokunulmakta ısrar edilmesi, mevcut ve alışkın olduğu düzenin değişmesi gibi birçok durumdan ajite olmaktadır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen üstün zekaya, resim ve ezber konusunda müthiş yeteneğe sahiptir. İnsanlarla iletişim kurma konusunda sıkıntılar yaşayan Gülce için Foça’ya taşınmak iyi gelecek midir?”

Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Gece karakteri ile kız kardeşi Gülce’yi canlandıran Ülkü Hilal Çiftçi’nin hikaye içindeki etkileşimlerinin de izleyicileri fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.