Ana sayfa Dizi Haberleri Sera Tokdemir, TRT’nin sevilen dizisinde oynayacak

Sera Tokdemir, TRT’nin sevilen dizisinde oynayacak

tarafından zk zk

Bizim Hikaye, Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol aldıktan sonra Mucize 2 filminde oynayan Sera Tokdemir, şu sıralar yeni dizisinin heyecanı içinde. Oyuncunun yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu. Sera Tokdemir, uzun süredir ekranlarda yoktu. Hayranlarını sevindirecek bir haber geldi…

Sera Tokdemir, TRT1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan isimli dizide rol alacak. Fotoroman Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Hakan Şahin yapıyor. Geçtiğimiz yıl kadrosunda ünlü şarkıcı Burak Kut’un da yer aldığı dizide bu yıl değişiklikler var.

Gökhan Atalay, Burak Alkaş ve Fırat Bayram’ın da kadrosuna katıldığı dizinin yeni sezonunda Burak Kut olmayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre dizinin yeni sezon çekimleri de kısa bir süre içinde başlayacak. Küçük oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi’nin takı kaptanı Duygu rolüyle katıldığı dizi, yeni sezonda sürprizlerle geliyor.

Sera Tokdemir, TRT'nin sevilen dizisinde oynayacak 7

Sera Toktaş’ın dizide hangi rolü oynayacağı ise merak konusu. Oyuncunun uzun süredir yeni bir dizide rol almasını bekleyen hayranlarını mutlu edecek gelişme sonrasında yeni sezona merak arttı.

Tozkoparan dizisinin hikayesi:

10 yaşında hayatının bir çok alanında problemler yaşayan bir çocuğun okçulukla tanıştıktan sonra arkadaşlar kazanmasını ve bütün hayatının değişmesini konu alıyor.

Tozkoparan adlı çocuk dizi projesi; akciğer hastalığı olan ve İstanbul’da yaşayan Mete ismindeki küçük bir çocuğun, gittikçe kötüleşen hastalığının tedavisi için küçük bir kasabaya taşınmalarıyla başlayan macerayı konu almaktadır.