Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisiyle parlayan Ülkü Hilal Çiftçi’ye yeni bir dizi piyangosu vurdu!

Dönence dizisiyle parlayan Ülkü Hilal Çiftçi’ye yeni bir dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

Dönence isimli Kanal D dizisinde dikkat çeken genç isimlerden birisi de Ülkü Hilal Çiftçi olmuştu.

2009 yılında Zonguldak’ın Devrek ilçesinde dünyaya gelen genç oyuncu, çocukluk günlerinden itibaren dizilerde yer almaya başladı.

Elif isimli dizinin yanı sıra Karadayı, Kırgın Çiçekler gibi projelerde de izlediğimiz Ülkü Hilal Çiftçi, bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde yer alarak kendisini geliştirdi.

O Hayat Benim, Adı Zehra, Tozkoparan İskender, Gülümse Kaderine gibi televizyon dizilerinde de rol alan oyuncu, en son Dönence isimli proje ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

DÖNENCE’DEN İNCİ TANELERİ’NDE SÜRPRİZ TRANSFER…

Kanal D’nin, 2023 yazında ekrana getirdiği, D Media imzalı Dönence’de canlandırdığı ‘Gülce’ karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi, İnci Taneleri’nin kadrosuna katıldı.

Genç oyuncunun Piraye’nin kızı ‘Ayça’ karakterine hayat vereceği öğrenildi. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi önemli isimlerle birlikte aynı projede yer alan genç oyuncunun canlandıracağı karakter merak konusu oldu.

Yeni dizi ile birlikte kariyerinde kendisini göstermek için yeni bir fırsat bulan Ülkü Hilal Çiftçi, henüz genç bir yaşta olmasına rağmen çok önemli deneyimler kazanmış durumda.