Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar setinde hummalı bir çalışma var! Esra Bilgiç’ten sürpriz foto…

Kanunsuz Topraklar setinde hummalı bir çalışma var! Esra Bilgiç’ten sürpriz foto…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, ekranın dönem dizileri arasında dikkat çeken bir yapım olmayı başarmakta. Dizideki başroller kadar yan rollerin de özenle seçilmiş olması, oyunculuklar açısından ekranda göz dolduran bir konu.

Ayrıca başroller Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in uyumu da yine izleyicinin beğendiği bir ikili olmalarını sağlamakta. Bilgiç’in geçtiğimiz yıl Ramo’dan sonra bu kez dönem dizisiyle ekrana dönüşü merakla bekleniyordu. Keza Uğur Güneş’in de uzun süre rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova’dan sonraki projesi merak konusuydu.

İkiliyi buluşturan dizi tam gaz yoluna devam ediyor. Gittikçe daha da heyecanlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde bu hafta yine meraklı bir bekleyiş yaşandı. Madendeki patlama sonucu Gülfem ve Davut’un içerde kalması ve onların kurtarılma telaşları, izleyenleri de heyecanlı bir bekleyişe sürükledi.

11. bölümde Zonguldak’taki madende yaşanan patlama ile askerler, madenciler, halk elele verip iki aşığı kurtarmak için var gücü ile uğraştı. Bu tür sahneler, ekranda izlenirken büyük heyecan yaşatıyor ama kamera arkasında da zorlu bir süreç yaşanıyor.

Kanunsuz Topraklar setinde hummalı bir çalışma var! Esra Bilgiç'ten sürpriz foto... 8

Toz toprak içinde kalan oyuncular, dizinin kamera arkası çalışanları, zorlu saatler yaşıyorlar sahneye hakkını verebilmek için. Gerçekçi olması adına her detayın titizlikle düşünüldüğü anlaşılan patlama sahnesinin de arka planında hummalı bir çalışma yaşandığı görüldü izleyenler tarafından.

Bu arada patlama sırasında baygın düşen Gülfen’in yüzü gözü de hep toz içindeydi. Esra Bilgiç, yüreği ağzında diziyi izleyenlere sosyal medyadan yaptığı güzel sürpriz ile kamera arkasında bu sahneye nasıl hazırlandıklarını ortaya koydu.

Oyuncu, makyaj masasında yüzüne toz toprak görüntüsü veren makyajıyla işte böyle selamladı hayranlarını…

Kanunsuz Topraklar setinde hummalı bir çalışma var! Esra Bilgiç'ten sürpriz foto... 9