Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı duyurdu, tv8’den üst üste yeni dizi atağı geldi!

Acun Ilıcalı duyurdu, tv8’den üst üste yeni dizi atağı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 son dönemde dizilere önemli yatırımlar yapan bir kanal konumuna geldi. Daha önce eğlence kanalı olacaklarını belirten Acun Ilıcalı, artık dizi izleyicilerinin de ilgisini çekmek için yeni adımlar atıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kanalın reytinglerine çok olumlu dönüşler sağlamasının ardından Kırmızı Oda projesi ile de geniş bir hayran kitlesine ulaşan tv8, şimdi de 2022 yılında iki önemli dizi projesini hayata geçiriyor.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu tv8’deki O Ses Türkiye Yılbaşı programının en önemli dakikalarında iki yeni dizinin müjdesini verdi. Canım Annem isimli günlük dizinin yanı sıra bir de Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk yakında izleyicilerle buluşacak.

Her iki dizisinin de çekimlerine başladı. Yılbaşı akşamı da yayınlanan fragmanlar ile birlikte izleyicilere iki yeni dizi müjdesi verildi.

SÜSLÜ KORKULUK!

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Çağatay Ulusoy’u tekrar televizyon ekranlarında izleyeceğimiz Süslü Korkuluk’un ilk tanıtımı yayınlandı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı esnasında yayınlanan tanıtım geniş yankı uyandırdı.

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alacağı yeni dizisi Süslü Korkuluk, yakında TV8 ekranlarında olacak. OGM Pictures yapımı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı üstleniyor.
Süslü Korkuluk yakında TV8’de izleyicilerle buluşacak.

CANIM ANNEM!

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı yepyeni günlük dizi “Canım Annem” in ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker’in paylaştığı; yönetmenliğini ise Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez.”

Canım Annem dizisinde ikiz kardeşlerin annelerini kaybetmeleri ile başlayan hikayesi anlatılıyor.