Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti!

Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’den, Yasak Elma’nın güzeline hoş bir iltifat! Fox TV’nin son yıllarda ekrandaki en dikkat yüzlerinden birisi de Eda Ece oldu… Yasak Elma dizisinde beşinci sezonunu geçiren oyuncu, Yıldız karakteri ile Fox TV ekranının reyting getiren en önemli figürlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Yasak Elma’nın başarısı devam ederken, Eda Ece, şimdi de aynı ekranda Maske Kimsin Sen isimli programda yer alıyor. Melis Sezen, Doğa Demirkol ve Alican Yücesoy ile birlikte programda dedektifler arasında yer alan Eda Ece, sergilediği enerjik görüntü ile de hayranlarını memnun etti.

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programına sosyal medya ortamında çok tepki geliyor. Özellikle de kostümlerin pagan sembolleri taşıdığı, korkutucu olduğu gibi eleştiriler yapılıyor. Eda Ece ise hem enerjisi hem de güzelliği ile hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti! 10

Aralarında Arap ülkelerinin de yer aldığı birçok ülkede programın yayınlandığını twiter’da paylaşarak bir anlamda savunmaya geçen Eda Ece’ye, Fox TV’den de hoş bir sürpriz geldi.

Fox TV’nin twitter hesabından şu paylaşım yapıldı:

“Biraz da Eda Ece’mizin güzelliğini övelim! #maskekimsinsen @edaeceu”

Eda Ece de bu paylaşımı alıntılayarak, “Canım Fox’um” diye yorum yazdı…

Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti! 11

Oyuncu ile kanal arasındaki bu paylaşım sosyal medyanın gülümseten yanlarından birisi olurken, Eda Ece’nin kanalın marka değerine yaptığı katkının da ne kadar değerli olduğu bir kez daha kendini gösterdi.

Tabii ki Yasak Elma ile başlayan süreçte Eda Ece’nin bu kadar popüler olmasında Fox TV ekranının katkısı da oldukça büyük…

Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti! 12

Sosyal medyada hayranları da Eda Ece’nin güzelliğine yönelik birçok paylaşım yaptı. Oyuncunun muhteşem enerjisi, güzelliği, esprileri, güler yüzlülüğü ve sempatikliği ile programa damgasını vurduğunu belirten çok sayıda yorum yapıldı.

Eda Ece ile Fox TV karşılıklı jest yaptı! Eda Ece hayranlarını mest etti! 13

Binlerce paylaşım arasında bir hayranı, “Sabaha kadar Eda Ece’nin güzelliği hakkında tweet atabilirim” diye yazarak dikkatleri çekti.