Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı ile Baht Oyunu yer değiştirdi, reytingler fena şaşırttı!

Ada Masalı ile Baht Oyunu yer değiştirdi, reytingler fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz ekranında salı akşamları 3 yapım ekrana geliyor. Maraşlı dizisi kış sezonundan kalan nadir yapımlardan ve 25 bölümü yayınlandı. 13 Temmuz Salı akşamı Maraşlı final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Yaz dizilerinden Baht Oyunu ve Ada Masalı ise yoluna devam ediyor.

Maraşlı dizisinin düşen reytingleri ile herkesi şaşırttığı dün akşam, Baht Oyunu ise müthiş bir çıkış yaparak şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Kanal D’nin sevilen dizisi adım adım izleyicileri kendisine bağlamayı sürdürüyor. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Baht Oyunu, dün akşam 4. bölümü ile ekrandaydı. İlk 3 bölüme göre 4. bölüm o kadar iyi reytingler geldi ki herkes şaşırdı.

Ada Masalı ile Baht Oyunu yer değiştirdi, reytingler fena şaşırttı! 5

Dizinin eğlenceli hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları her hafta biraz daha öne çıkmasını sağlıyor. Ancak bu arada Star TV ekranındaki Ada Masalı dizisinin de tam tersi şekilde düşüşüne şahit oluyoruz.

Dün akşam 4. bölümü yayınlanan Ada Masalı’nda Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi buluştu. Ada Masalı, ilk 3 bölümde iyi reytingler almıştı. Ancak dün akşam işler değişti.

Ada Masalı ile Baht Oyunu yer değiştirdi, reytingler fena şaşırttı! 6

Baht Oyunu 4. bölümünde iyi bir çıkış yakalayarak günü tüm kategorilerde birinci sırada bitirmeyi başardı. Ancak Ada Masalı dizisi için dün akşam iyi geçmedi.

Ada Masalı 4. bölümünde bir miktar düşüş yaşadı. Baht Oyunu dizisinin tüm kategorilerde Ada Masalı’nın bir hayli farkla geçmesi de dikkatlerden kaçmadı. Tüm kişilerde 3. sırada yer alan Ada Masalı, AB’de günü 6. sırada bitirdi ve ABC1’de ise 4. oldu.

Ada Masalı dün akşam ilginin azalmasıyla dikkat çekti. Baht Oyunu ise bir anda yaptığı reyting sıçraması ile alkışı hak etti. İki dizinin yaz ekranındaki mücadelesi önümüzdeki haftalarda da sert bir şekilde devam edecek.