Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı, YouTube’da da Baht Oyunu’nu geçti. Hem de rekor bir sayıyla!

Ada Masalı, YouTube’da da Baht Oyunu’nu geçti. Hem de rekor bir sayıyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık iki büyük rakibin mücadelesine sahne olacak. Geçen salı akşamı ilk bölümleri yayınlanan Star TV dizisi Ada Masalı ile Kanal D dizisi Baht Oyunu arasındaki savaş sadece ekranlarda değil sosyal medya mecralarında da kıran kırana devam ediyor.

Savaş çok sert! Her iki dizi de çok iddialı gelse de ilk haftanın hem reytinglerde hem de sosyal medyada kazananı Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Ada Masalı oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin raporuna göre Ada Masalı, hakkında yapılan 84.726 paylaşımla geceyi birincilikle kapatmıştı. Aynı rapora göre Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı Baht Oyunu ise hakkında yapılan 32.866 paylaşımla geceyi ikincilikle tamamlamıştı.

Bunların üzerine dizilerin bir de YouTube’daki izlenme oranlarına baktık. Sonuç yine aynı çıktı. Ada Masalı’nın YouTube’daki izlenme oranı Baht Oyunu’nu geçmişti. Ada Masalı YouTube’da paylaşıldıktan sadece bir gün sonra tam 1 milyon 400 bin izlenme oranına ulaştı. Baht Oyunu’nun izlenme oranı ise 936 binde kaldı.

Şimdi herkes kıran kırana devam eden mücadelede tarafların ekrana geleceği ikinci bölümün sonuçlarını bekliyor. Bakalım sıralama değişecek mi?

Ada Masalı, şehirli, başarılı iş insanı Haziran ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alıyor. Ada Masalı, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturuyor.

Baht Oyunu da ilk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanan Ada’nın ve çalıştığı şirketin patronu Bora’nın hikayesini anlatıyor.