Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra Menajerimi Ara ile ekrana dönüyor!

Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra Menajerimi Ara ile ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytingleri çok yüksek olmamasına rağmen sosyal medyada uzun zamandır zirveye oynayan Star TV dizisi Menajerimi Ara, yaz tatili yapmadan son hız devam ediyor. Bu hafta 42. bölümü yayınlanacak olan dizi yine sürpriz bir oyuncuyu ağırlıyor.

Her bölümünde ünlü bir ismin konuk oyuncu olarak katıldığı Menajerimi Ara dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle Ahsen Eroğlu tarafından canlandırılan Dicle ve Deniz Can Aktaş’ın hayat verdiği Barış karakterlerinin arasındaki aşk, saflığıyla izleyicileri adeta büyülüyor.

Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra Menajerimi Ara ile ekrana dönüyor! 8

Dizinin son olarak ekrana gelen 41. bölümünde Beste Bereket, Dinçer Güner ve Fatih Ürek konuk oyuncu olarak katılmıştı. 42. bölümde ise uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Gürgen Öz konuk olacak.

Gürgen Öz, en son 2020 yılında yayınlanan ve başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel’in paylaştığı Bay Yanlış dizisinde rol almıştı. Gürgen Öz, Bay Yanlış dizisinde Levent Yazman karakterini canlandırmıştı. Ancak dizi yaklaşık üç ay devam etmiş, kötü reytingler sonucu ekranlara veda etmişti.

Ünlü oyuncu iki yıl aradan sonra Menajerimi Ara ile ekrana dönüyor! 9

Menajerimi Ara ile Gürgen Öz iki yıl sonra yeniden ekranlar dönecek. Sadece tek bir bölüm olsa da hayranları, ünlü oyuncuyla hasret giderebilecek.

Menajerimi Ara dizisinin 41. bölümünde şunlar olmuştu:

Ego Ajans çalışanları, Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Çünkü Ceyda’nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Barış’ın ise Aydın’ın borçlandığı otelci adamla başı hala derttedir. Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’nin ise üstüne yeni iş teklifleri yağmaya başlar.