Ana sayfa Sosyal Medya İlk bölümüyle gönülleri fetheden Ada Masalı’nın kamera arkası görüntüleri de iç ısıtıyor!

İlk bölümüyle gönülleri fetheden Ada Masalı’nın kamera arkası görüntüleri de iç ısıtıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Ada Masalı daha ilk bölümüyle kalpleri fethetti. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri İzmir’in Sığacık ilçesinde devam ediyor.

Ekranların yeni romantik yaz dizisi Yaz Masalı, ilk bölümüyle reytinglerde süper olmasa da bir yaz dizisi için iyi sonuç aldı. Haziran ve Poyraz’ın aşkı daha ilk bölümden o kadar beğenildi ki sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Hal böyle olunca diziyle ilgili her bilgi, her görüntü büyük bir ilgi görmeye başladı. Dizinin kamera arkasından yeni görüntüler de paylaşıldı. Görüntüler, dizinin kendisi gibi samimiyetiyle içleri ısıtıyor.

Bu arada dizi, Twitter’ın yanı sıra YouTube’dan da çok iyi bir sonuç aldı. Ada Masalı YouTube’da paylaşıldıktan sadece bir gün sonra tam 1 milyon 400 bin izlenme oranına ulaştı. Bu rakam izleyicinin diziye olan ilgisinin büyüklüğünü gösteriyor.

Bu arada kaçıranlar için ilk bölümün birkaç kez daha tekrarlanmasına karar verildi. Ada Masalı’nın ilk bölümü bugün saat 16:15 ve 00:15’te, yarın da sabah saat 07:00 ve 00:15’te tekrar yayınlanacak.

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan Ada Masalı, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturuyor.