Ana sayfa Sosyal Medya Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle gündeme geliyor!..

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle gündeme geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vurarak unutulmaz Türk dizileri arasına giren Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı ‘Cansu’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Sedef Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

‘Cansu’ karakteri ile popülerliğinin zirvesine yerleşen oyuncu sonrasında farklı yapımlarda da rol aldı. Sedef Şahin’in yıllar içindeki değişimi de gözlerden kaçmıyor.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda güzelliğini gözler önüne seriyor ve hayranlarından övgü dolu pek çok yorum alıyor.

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin değişimiyle gündeme geliyor!.. 7

Şahin, ayna karşısında yaptığı son paylaşımına, “Aynalar kırıldı…Aynalar kırılsın…Aynalar kırılmak zorunda!” notunu düştü.  Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğraflara oyuncunun hayranları tarafından “Yansın İstanbul bu gece” şeklinde yorumlar yapıldı.

En son 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde ‘Marina’ olarak konuk oyuncu olan Sedef Şahin, 2016 yılında da Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı ‘Maria’ rolü ile akıllarda kalıcı oldu. Sevgili Dünürüm ve Belalı Baldız adlı dizilerde de rol alan Sedef Şahin uzun zamandır televizyon ekranından uzakta. Oyuncu sinema filmleri ile kariyerini sürdürüyor. Sedef Şahin, son zamanlarda verdiği kilolarla da gündeme gelmişti.