Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisindeki Canan karakteri sayesinde Özge Gürel’in kazandığı birçok yetenek var!

Sipahi dizisindeki Canan karakteri sayesinde Özge Gürel’in kazandığı birçok yetenek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, hayranları ile her pazartesi akşamı Show TV ekranında Sipahi isimli dizide buluşuyor. Adrenalin dolu bu dizinin en önemli karakterlerinden birisi de terörle mücadele biriminde komiser olan Canan.

Özge Gürel, sete çıkmadan 1 ay kadar önce hem silah nem de dövüş dersleri aldı. Oyuncu, uzun süredir yapmak isteyip de fırsat bulamadığı bu iki konuda Canan karakteri sayesinde kendisini bir hayli geliştirdi.

Sipahi dizisiyle birlikte kariyerinde ilk kez bir aksiyon yapımında rol alan Özge Gürel açısından şu anda yaşanan süreç yepyeni bir deneyimi anlatıyor. Oyuncu, özellikle yakın dövüş sahneleri için de bir süredir devam etmekte olduğu boks derslerine güveniyor.

Özge Gürel’in hayranları da onun ekrana yansıyan aksiyon dolu sahnelerinden çok memnun. Oyuncu, sette huzurlu ve mutlu olduğunu da belirterek, Sipahi dizisinin daha şimdiden kendisine kattığı şeyler için şunları söyledi:

“Karakterin benim hayatıma güzel bir yansıması oldu. Zaten hep öğrenmek istediğimiz şeyler olur ya, Canan sayesinde ben de onlarla ilgilenebildim. Silah dersleri, dövüş teknikleri. Hepsi çok keyifliydi.”

Sipahi dizisindeki Canan karakteri sayesinde Özge Gürel'in kazandığı birçok yetenek var! 7

Her şeyin yolunda gittiğinden bahseden oyuncu, boksu sevmesinin de dizideki dövüş sahneleri açısından iyi olduğunu belirtti. Zaten boksu spor olarak bir süredir yapmakta olduğundan bahseden oyuncu, “Canan ile birlikte boksa daha fazla yoğunlaştım. İnanılmaz, stres falan kalmıyor insanda” diye konuştu.

Çok yoğun bir tempoda çalışmak durumunda olduklarını hatırlatan Özge Gürel, bu nedenle de set ortamının bir oyuncu için çok önemli olduğunu anlattı. Sipahi dizisinde partnerleri Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık ile çok iyi bir iletişimi bulunan oyuncu, set ortamı için şöyle konuştu:

“O kadar yoğun tempoda çalıştığımız işlerde huzur öncelik haline geliyor. Mutlu çalışmak. Çok şanslıyım ki, Kaan da Kerem abi de muazzam insanlar. Zaten en çok sahnelerim onlarla oluyor. Henüz bütün ekip beraber çalışmıyoruz. Herkesin parça parça çalışmaları oluyor. Ben Kaan ile ve Kerem ile vakit geçirmekten gayet mutluyum. “