Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ın Samet’i Ozan Dağgez, Kanal D dizisine katıldı!

Afili Aşk’ın Samet’i Ozan Dağgez, Kanal D dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında hazırlıkları devam eden ARC Yapım imzalı Baht Oyuncu dizisinin kadrosuna yapılan transferler dikkat çekiyor. Genç ve başarılı isimlerin buluştuğu dizide etkileyici bir kadro kuruluyor.

Özellikle romantik komedi dizilerinde izleyicilerin aşina olduğu iki isim öne çıktı… Bunlardan birisi Erkenci Kuş’ta Cey Cey olarak çok sevilen Anıl Çelik… Baht Oyunu dizisine katılan oyuncu, nasıl bir rolde yer alacak hayranları heyecanla bekliyor.

Geçen yıl final yapan ama çok da seveni bulunan Afili Aşk dizisinde Samet karakterini başarıyla canlandıran Ozan Dağgez de dizisi buldu.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Dağgez, Baht Oyunu dizisiyle anlaşan bir diğer tecrübeli isim oldu.

Dağgez, 2004 yılında oyunculuk kariyerine başladı ve Kızlar Yurdu 2006 yılında yer aldığı ilk dizisi oldu. Sana Mecburum’da Erol, Aşk Yeniden’de Aslan ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Süleyman Çelebi karakterlerini canlandırdı.

Alın Yazım isimli günlük dizide de Yiğit olarak yerini alan oyuncu, TRT1’in Halka dizisinde de göründü. Ozan Dağgez en son Kanal D ekranının sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk’ta Samet Yiğiter olarak hayranlarının karşısına çıkmıştı. Oyuncunun yeni rolü de heyecan ve merakla bekleniyor.

İki başarılı oyuncu Anıl Çelik ile Ozan Dağgez’in Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olması önemli bir artı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz isimleri zaten duyurulmuştu.

Baht Oyunu dizisinin ekibi son dönemin öne çıkan genç ve başarılı isimleri ile dikkat çekmeye başladı…