Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk herkesi şaşırttı!

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, en son TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat dizisinde yer almıştı. 2 sezon süren Vuslat, 2020 yılının Şubat ayında final yaptı. 1 yıldan uzun süredir projelerde yer almayan Kadir Doğulu, hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı.

Aşkın Tarifi isimli Kanal D’nin yazlık dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Doğulu, çalışmaları da yoğun tempoda sürdürüyor. Fransız mutfağı uzmanı Gaziantepli bir şefin hikayesinin anlatıldığı dizide, restoran sahibi olan karakter izleyicilere yemek tarifleri de sunacak. Kadir Doğulu’nun canlandıracağı karakter için hazırlıkları sürüyor. Oyunculuktan sonra ikinci tutkusunun yemek kültürü olduğunu ifade eden Kadir Doğulu, büyük bir şevkle çekimlere hazırlanıyor.

Diziden gelen haberler ise oyuncunun rol arkadaşlarının belli olmaya başladığına işaret ediyor. En çok da kadın partneri gündemdeydi. Ve bu isim belli oldu. Kadir Doğulu’nun partnerinin Serra Arıtürk olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Şarkılarıyla dikkat çeken bir isim olan Serra Arıtürk hakkında herkes araştırma yapmaya başladı. Youtube’daki videoları ve şarkıları ile dikkat çeken Arıtürk, dizilere de Aşkın Tarifi ile adım atmış olacak. Arıtürk, dizide Naz Soyluer isimli başarılı bir şef karakterine hayat verecek.

1998 doğumlu olan oyuncu, müzik tutkusu ile biliniyor. Klasik gitar eğitimi da alan oyuncu, seslendirdiği şarkılarla sosyal medyada dikkat çeken bir isim oldu.

Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Conka gibi isimlerle de anlaşma yapıldı. Dizinin çekimlerine yakında başanması bekleniyor.