Ana sayfa Sosyal Medya Ah Piti, çaldın kalbimizi… Doğa Rutkay’ın minik kızı Piraye’nin bu halini görmeniz lazım…

Ah Piti, çaldın kalbimizi… Doğa Rutkay’ın minik kızı Piraye’nin bu halini görmeniz lazım…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Gazeteci-Yazar-Televizyoncu Kerimcan Kamal ile evli olan Oyuncu Doğa Rutkay, 2018 yılında ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i dünyaya getirmişti. Şimdilerde 2 yaşını geçen sevimli ikizler, sosyal medyanın da maskotu oldu adeta. Rutkay’ı takip edenler ikizleri büyüyüşüne an be an tanıklık ediyorlar.

Doğa Rutkay, çocuklarının her halini takipçileriyle paylaşıyor. Onların gelişimlerini, nasıl oyunlar oynadıklarını, neler yedirdiğini hemen pek çok durumu takipçileriyle paylaşıp deneyimlerini aktarıyor oyuncu. Tabii bu arada Piraye ve Rutkay Kerim’in sevimlilikleriyle evdeki halleri de videolarla fotoğraflarla instagram’daki takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Rutkay ve Piraye birbirlerine Piti ve Ruti diye hitap ediyorlar. Doğa Rutkay da çocuklarına zaman zaman bu şekilde sesleniyor. Adeta gözümüzün önünde büyüyen sevimli çocuklarının fotoğraflarını paylaşan ve annelere de hem uzmanlarından hem de okuduğu, öğrendiği ya da deneyimlediği bilgilerinden örnekler veren oyuncu, pek çok takipçisinin de ilgiyle izlediği bir isim.

Tabii artık Piraye ve Rutkay Kerim, Doğa Rutkay’ı takip edenler tarafından sevimlilikleriyle ‘Yerim seni, o nasıl şirinlik, tam yemelik’ şeklinde ifadelerle karşılanıyorlar intagram’da.

Kimi zaman annelerinin bile önüne geçiyor yapılan paylaşımlardaki beğeniler. Doğa Rutkay, son olarak kızı Piraye’nin bahçede otururken bir fotoğrafını paylaşmış.

Saçında minik tokası, pembe sandaletleri ve tüm sevimliliğiyle Piraye’nin bu haline Doğa Rutkay’ın takipçileri kayıtsız kalamıyor. “Asil kızım, Maşallah, Nazar değmesin, bu ne tatlılık, bu nasıl şeker bir şey tam yemelik, çok tatlı, o minnak ayaklar nasıl tatlı, saçının buklesindeki ayrıntı, pembe sandaletlerini yediğim” şeklinde sevgi dolu yorumlarla beğeniler alıyor.

Piraye ve Rutkay Kerim’i sahiplenen Doğa Rutkay’ın takipçileri bebekliklerinden beri gördüğü ikizlere de ayrı bir ilgi duyuyor.

İşte Piraye’nin son hali…

????
#piraye

Ah Piti, çaldın kalbimizi... Doğa Rutkay'ın minik kızı Piraye'nin bu halini görmeniz lazım... 7