Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1’in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor

Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1’in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonunda pek çok dizi final ya da sezon finali ile ekrana veda ederken, yaz dizileri için hummalı çalışmalar da sürüyor. Şimdiden bazı diziler gidenlerin yerini doldurmaya başladı. Eylül sezonuna kadar kanallar, yepyeni dizileri ekrana sürmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

TRT1 ise özellikle dönem dizileri ile dikkat çekiyor. Payitaht Abdülhamid’in finalinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin de 2. sezonu için kadronun yenileneceği yakın zamanda belli olmuştu.

Ayrıca kanalın Barbaroslar isimli dizisi de merakla bekleniyor. Bu arada bir başka yeni dizi ile ilgili haberler de gündeme gelmekte.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’daki kulis bilgisine göre TRT1 için çekilecek olan Dünya Hali isimli bir dizinin çalışmaları sürüyor.

Daha önce kanalın Tutunamayanlar isimli 19 bölüm süren dizisinin de yapımcısı olan Neden Film’in yapımcılığını üstlendiği Dünya Hali dizisinin çekimlerinin 15 Haziran’da başlaması planlanıyor.

Kadrodan da haberler gelmekte. Buna göre diziye katılan isimler arasında, atv’de yayınlanan Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin de bulunuyor.

Ayrıca yine Tutunamayanlar’da Fehmi olarak izlediğimiz Ozan Çelik de Dünya Hali’nin kadrosunda.

Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1'in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor 9

Bir diğer isim ise Baba Candır, İstanbullu Gelin, Tanıklar ve Her Yerde Sen gibi dizilerde de rol almış olan Ayfer Tokatlı da kadroya dahil olan isimler arasında.

Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1'in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor 10

Dünya Hali dizisinin bir diğer oyuncusu ise Hakan Emre Ünal.

Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin, TRT1'in iddialı yeni dizisi Dünya Hali ile dönüyor 11