Ana sayfa Dizi Fragmanları Hem gülümsetecek hem dram sosuyla etkileyecek, Hayatımın Neşesi dizisi başlıyor!

Hem gülümsetecek hem dram sosuyla etkileyecek, Hayatımın Neşesi dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının yeni dizisi Hayatımın Neşesi, ilk bölümü ile 7 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Aile komedisine taze bir soluk getirecek olan dizi hem eğlenceli anları hem de dram sosuyla dikkatleri çekecek.

Bbaşrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin’in yer aldığı yeni TV dizisi “Hayatımın Neşesi”; hikayesiyle, oyunculuk performanslarıyla ve sürprizleriyle seyir zevkinizi zirveye çıkaracak olan dizi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

“Hayatımın Neşesi”nin ilk bölümünde, Neşe ve Mustafa’nın iki çocuklu mutlu çekirdek ailesi ve Mustafa’nın ailesini tanıyacağız. Birbirinden farklı karakterlere sahip bu insanlara ve yaşamlarına tanık oldukça, izleyiciler de kendilerini bu ailenin bir parçası gibi hissedecekler.

Hem gülümsetecek hem dram sosuyla etkileyecek, Hayatımın Neşesi dizisi başlıyor! 7

Neşe’nin evlilik hayatının mutluluğu ve bir ailenin içinde olmanın verdiği huzuru, kızı Zeynep’in annesinin ev kadını olmasından çok da hoşlanmaması, oğlu Emre’nin bilgisayar oyunlarına düşkünlüğü, Mustafa’nın kardeşi Serdar’ın aile yadigarı kumaşçı dükkanında çalışmamakta diretmesi ve Aylin’le tanışıp ona aşık olması… Ve elbette, Aylin’in ailenin yeni gelin adayı olarak çok da karmaşık ve aksiliklerle dolu bir tanışma gecesi yaşaması… Çığ gibi büyüyen yanlış anlaşılmalar silsilesi heyecanlı ve eğlenceli bir seyir deneyimi sunacak.

Peki ya Neşe’nin üniversiteden eski ev arkadaşı ve şimdi bir profesör olan Sevda ile yolları yeniden nasıl kesişecek? Neşe’nin tekrar tıp fakültesine dönme kararı herkesin hayatını nasıl etkileyecek? Serdar’ın babası Mehmet Aylin’in doktor olmadığını öğrenecek mi? Neşe ve Mustafa’nın evlilik yıldönümü akşamı nasıl bir karmaşaya dönüşecek? Ve daha pek çok sorunun cevabı, 7 Temmuz cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’deki Hayatımın Neşesi’nin ilk bölümünde izleyicileri bekliyor olacak.

“Hayatımın Neşesi” ile aile sıcaklığı, bol bol gülümseme ve bir tutam drama ile Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Bu harika ailenin sezon boyunca yaşayacağı eğlenceli, tatlı, hüzünlü ve sürpriz dolu anları kaçırmayın! Bu Cuma akşamı TRT 1’de “Hayatımın Neşesi”nin büyülü dünyasına adım atın, bırakın hayatın neşesi sizi sarıp sarmalasın! Yanlış anlamaların, beklenmedik gelişmelerin ve sıcacık aile bağlarının hikayesi olan “Hayatımın Neşesi” ile her hafta yaşamın tatlı telaşına ortak olacaksınız. Bu büyüleyici aileye katılmaya hazır mısınız?”

Kendinizi ailenin bir parçası olarak hissedeceğiniz bu sıcak, sempatik ve heyecan dolu hikayenin tanıkları olun. Unutmayın, her Cuma akşamı saat 20.00’de sadece TRT 1 ekranlarında sizlerle buluşacağız. Biz hazırız, siz de hazır olun, çünkü “Hayatımın Neşesi” geliyor.