Ana sayfa Dizi Haberleri Taçsız Prenses dizisinde izleyicilere en büyük şaşkınlığı Tolga Tekin yaşatacak!

Taçsız Prenses dizisinde izleyicilere en büyük şaşkınlığı Tolga Tekin yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Taçsız Prenses isimli dizi geçen hafta başladı ve ikinci bölümü de 17 Ocak akşamı yayınlanacak. Dizide İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan’ın yanı sıra Tolga Tekin de başrolde bulunuyor. Ünlü oyuncu, 2004 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırması ile biliniyor.

Kapalı Çarşı, Muhteşem Yüzyıl, Paramparça, Bir Litre Gözyaşı, Akıncı ve Dünya Hali gibi birbirinden çok farklı yapımlarda boy gösteren oyuncu, inandırıcılık noktasında da en etkili erkek oyunculardan birisi olarak kabul ediliyor.

Taçsız Prenses dizisindeki Fuat karakteri de hikayede önemli bir yere sahip ve ilk başta izleyicilerin kötü birisi gibi tanıyacağı karakter, hikaye içinde çok farklı bir yöne doğru değişim sergileyecek.

Tolga Tekin, dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicileri en çok şaşırtacak isimlerin başında geliyor. Peki neden?

Tolga Tekin, rolünü şu sözlerle anlattı: “Ben Fuat karakterine hayat veriyorum. Seyircilerimiz Fuat’ı başlarda biraz antipatik bulacaklar. Karanlık bir adam, karanlık tarafları çok olan bir adam. Sahtekar, bağımlı, kumarbaz ve çevresindeki insanlara iyi davranmayan bir adam.”

Taçsız Prenses dizisinde izleyicilere en büyük şaşkınlığı Tolga Tekin yaşatacak! 7

Fuat karakteri ilerleyen bölümlerde çok önemli değişimler yaşayacak. Siyah ya da beyaz değil, griler içinde yüzecek bir karakter göreceksiniz. İşte bu nedenle de Tolga Tekin dizinin en etkili isimlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Ünlü oyuncu, karakterin dönüşümü konusunda şu bilgileri verdi: “Zamanla meleğin nasıl bir şeytana dönüştüğünü seyircilerimiz görecek. Fuat karakterinde de beni çeken o oldu. Beyaz ve siyah yok, griler içinde yüzecek Fuat. Çünkü onunda geçmişinde büyük travmalar var. Hayata karşı bu nefreti, insanlara karşı olan bu kavgası da geçmişte yaşadığı bir olay ile alakalı.”

Taçsız Prenses dizisinin senaryosunu okuduğu zaman içini bir heyecan duygusunun kapladığını anlatan ünlü oyuncu, dizinin büyükler için sert ve ürkütücü bir masal olduğunu ifade etti.

Taçsız Prenses dizisi oyuncuya göre büyükler için sert bir masal ve her karakterin de kendi içinde travmaları olacak ve bu durum dizinin ilgi çekmesini kolaylaştıracak.