Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu hayranları Kızıl Goncalar dizisini artık daha da büyük heyecanla takip edecek!

Mert Yazıcıoğlu hayranları Kızıl Goncalar dizisini artık daha da büyük heyecanla takip edecek!

tarafından ker_def

Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd karakteri ile ne kadar başarılı bir iş çıkardığını Kızıl Goncalar dizisinin hayranları iyi biliyor.

Genç oyuncu, yeteneklerini sergilediği ve usta isimlerle aynı sette yer alarak deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulduğu bir ortamın içinde.

Cüneyd karakteri de Kızıl Goncalar dizisinin en dikkat çeken karakterlerinin başında geliyor. Mert Yazıcıoğlu’nun başarısı da karakteri kısa sürede izleyicilerin sevmesini sağlaması oldu.

Kızıl Goncalar dizisinin çift haneli reytinglere ulaşabiliyor olmasında Mert Yazıcıoğlu’nun da büyük etkisi bulunuyor.

Cüneyd karakterinin 18. bölümde babası ile karşılaştığı anlar da sosyal medyada çok konuşuldu.

Dizinin 18. bölümü çok iyi bulduklarını ve sezon finali havasında takip ettiklerini belirten Kızıl Goncalar dizisi hayranları, Mert Yazıcıoğlu’na da övgüler de bulunmaktan kaçınmadı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda artık babasına kavuşan Cüneyd karakterinin bundan sonraki hikayesinin nasıl ilerleyeceğine yönelik büyük bir heyecan olduğu da görülüyor.

Mert Yazıcıoğlu hayranları, Cüneyd karakterinin diziye büyük bir dinamizm kattığını ve heyecanı artırdığını, artık yepyeni bir dönem başladığını ve baba-oğul ilişkisinin nasıl ilerleyeceğini çok merak ettiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada dikkatleri çekiyor.

Bu arada Cüneyd’in babası Vahit karakterini Tolga Tekin’in canlandırdığını hatırlatalım.