Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz dizi Paramparça’nın ekibi yıllar sonra bir araya geldi!

Unutulmaz dizi Paramparça’nın ekibi yıllar sonra bir araya geldi!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – 2014 yılında Star TV’de yayınlanan ve o dönem ekranlara damga vuran Paramparça adlı dizide  Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay başrolü paylaşıyordu.

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı Paramparça dizisi günümüz ekranın aranılan yüzleri olan genç oyuncular Alina Boz ve Leyla Tanlar ikilisine ise şöhret kapısını araladı.

3 sezon süren ve 2017 yılında 97. bölümüyle final yapan Paramparça’nın ekibi geçtiğimiz akşam düzenlenen Disney Plus lansman gecesinde buluştu.

Dizinin oyuncularından Alina Boz, Leyla Tanlar, Tolga Tekin ve yönetmen Cevdet Mercan’ın geçmiş günleri yad ettikleri paylaşım sosyal medyaya damga vurdu.

Unutulmaz dizi Paramparça'nın ekibi yıllar sonra bir araya geldi! 22

Oyuncu Tolga Tekin’in instagramdan paylaştığı fotoğrafı Alina Boz kendi hesabında da taşıyarak; ‘Paramparça yıllar sonra’ notunu düştü ve kalp emojisi koydu.

Öte yandan Leyla Tanlar ve Alina Boz ikilisinin Disney Plus lansman gecesi için tercih ettikleri kıyafetler eleştiri oklarının hedefi oldu.

Unutulmaz dizi Paramparça'nın ekibi yıllar sonra bir araya geldi! 23

Dijital platformun ilk Türk dizisi Kaçış’ta rol alan Leyla Tanlar’ın geceye özensiz bir kıyafetle katılması sosyal medyada gündem oldu.

Unutulmaz dizi Paramparça'nın ekibi yıllar sonra bir araya geldi! 24

Üstü payetli, etek kısmı sarı renkte bir elbise giyen Alina Boz’un stili de hiç beğenilmedi. Sosyal medya kullanıcıları “Alina ve Leyla sınıfta kaldı” yorumlarında bulundu.