Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinden sonra Demet Akbağ çok uzun yıllardır beklediği işe kavuştu!

Akrep dizisinden sonra Demet Akbağ çok uzun yıllardır beklediği işe kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Demet Akbağ, geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan Akrep isimli dram dizisinde başrolde yer aldı. 26 bölüm süren dizi ile birlikte uzun süre sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Demet Akbağ, Uğur Aslan’ın doğum günü partisine katılanlar arasındaydı..

Bu etkinlik sırasında kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, soruları da yanıtladı. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlık Evler isimli tiyatro oyununda yer alacağı ortaya çıkan Demet Akbağ, yıllar sonra yeniden sahneye çıkacak. Salih Bademci ve Sinem Ünsal’ın da yer alacağı oyun için hazırlıklar devam ediyor.

Demet Akbağ, izleyicilerine de yakın zaman içinde bir sürprizi olacağını söyledi. Oyuncu, “Çalışıyorum, sürprizim var, çok yakında” diye konuştu. Yılmaz Erdoğan ile birlikte bir proje hazırlıkları olduğunu kabul eden oyuncu, ilk toplantıdan sonra bir açıklama yapacağını anlattı.

Demet Akbağ, “Bir oyun geliyor ben onun sevincini yaşıyorum bu kadar uzun zaman sonra. Bana o yeter. Yakında görüşürüz” diye konuştu ve proje konusunda da hiçbir bilgi veremeyeceğini ifade etti.

Akrep dizisinden sonra Demet Akbağ çok uzun yıllardır beklediği işe kavuştu! 66

Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ ikilisi daha önce Bir Demet Tiyatro isimli projede bir arada yer almıştı. Uzun yıllardır tiyatroda yer almayı çok isteyen Demet Akbağ, Aydınlık Evler oyunu ile birlikte bu arzusuna kavuşacak. Ancak hikayeyi yazan Yılmaz Erdoğan bu sefer sahnede olmayacak.