Ana sayfa Sosyal Medya Ses tonu huzur verir, sahneleri soluksuz izlenir, Oğlum dizisinde Canan Ergüder, çiçek gibi açtı!

Ses tonu huzur verir, sahneleri soluksuz izlenir, Oğlum dizisinde Canan Ergüder, çiçek gibi açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canan Ergüder’i geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde izlerken hayranları şoke eden haberi almıştı. Meme kanseri olan oyuncu, tedavi olmak durumundaydı ve diziden de ayrıldı.

Feris karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan oyuncunun tedavi sürecinde yaşadıkları da hayranlarını hem üzdü hem de yakından takip edildi. Saçlarını kazıtmak durumunda kalan, yeni imajı ile de büyük destek alan Canan Ergüder, setlere geri dönerek sevenlerini bir kez daha sevindirdi.

Kanseri yenen ve hayatına kaldığı yerden devam eden Canan Ergüder’in Oğlum dizisinde pedegog Demet karakteri ile yer alması sevenlerinden büyük destek görüyor. İlk bölümü yayınlanan dizide yine çok etkili bir performans sergileyen oyuncu, ses tonundan mimiklerine kadar hayranlarını fazlasıyla etkiliyor.

Ses tonu huzur verir, sahneleri soluksuz izlenir, Oğlum dizisinde Canan Ergüder, çiçek gibi açtı! 7

Dizide suçlu çocuk olmadığı, suça sürüklenen çocuk olduğu mesajı veriliyor. Pedegog Demet karakteri de hikayenin merkezinde yer alıyor ve Canan Ergüder de topluma güçlü mesajlar veren bir konumda bulunuyor.

Huzur veren ses tonuyla, ekranda çiçek gibi açan bir Canan Ergüder ile karşı karşıya kalan izleyiciler, sosyal medyada oyuncu için övgü dolu yorumlarda bulundu.

Enerjisi çok iyi bulunan, yeni imajı ile de güzelleştiğini belirten hayranları, Menajerimi Ara dizisindeki partneri Serhat Teoman ile de yeniden bir araya geldiği için çok memnun olduklarını belirten ifadeler kullandı.

Canan Ergüder, umudun her zaman var olduğunu anlatan bir karakter ile hikayede yer aldığı için de, birçok kişinin umudunu yeşerten kişi olarak da öne çıkıyor.