Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde bu hafta bir ayrılığa tanık olacaksınız!

Alev Alev dizisinde bu hafta bir ayrılığa tanık olacaksınız!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in heyecanla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Çiçek ile Ali’nin tartıştığı anların ekrana geldiği sahnede tansiyon giderek yükseliyor. Ali, Çiçek’e beraber gitmeleri için elini uzatırken, bir kez daha Atlas ile kendisi arasında bir seçim yapmaya zorluyor. Çiçek’in vereceği yanıt ise büyük bir merak konusu oluyor.

Alev Alev dizisinde bu hafta bir ayrılık var… Son haftalarda reytingleri düşen dizinin hikayesinden de bir karaktere veda edilecek. Toprak Can Adıgüzel’in canlandırdığı Ali karakteri bu haftadan sonra dizide yer almayacak. Oyuncunun nasıl veda edeceği de merakla bekleniyor…

Alev Alev dizisinde bu hafta bir ayrılığa tanık olacaksınız! 7

Dizinin reytinglerindeki düşüşün nasıl toparlanacağı da bir başka merak konusu… Sahra Şaş ile Bora Cengiz’in hikayeye dahil olması yapımda ne tür değişikliklere yol açacak herkes heyecanla bunu bekliyor… İşte 19. yeni bölümden ön izleme görüntüleri…

ALEV ALEV’İN 19. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cemre, Çelebi ile olan mücadelesini, aynı evin içinde, kocası ile dip dibe sürdürmeye başlar. Ali, Çiçek’e son bir şans vermek için eve döndüğünde, şok olacağı bir tablo ile karşılaşır. Birbirlerine tutkuyla bağlı olan Ömer ve Rüya, ilişkilerinde bir sınavdan geçmek üzeredir. Çelebi’ye karşı dışarıdan mücadele veren Ozan, Ömer ve Altan’ın yardımcısı Cemre olacaktır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!