Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, bakın hangi diziyle ekrana dönüyor?

Alev Alev dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, bakın hangi diziyle ekrana dönüyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Modellikten oyunculuğa terfi eden ve rol aldığı yapımlarla giderek yapımcıların da aradığı bir isim haline gelen Dilan Çiçek Deniz, ekrana son olarak Alev Alev dizisi ile gelmişti. Bu dizinin ardından dijital platformlarda yer alan yapımları tercih etti oyuncu.

Burak Deniz ile birlikte Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV yapımında rol aldı önce oyuncu. Ardından da yine Burak Deniz ile birlikte Gidenler isimli filmde oynadı. OGM Pictures tarafından çekilen Film, Netflix’te yayınlanacak.

Dilan Çiçek Deniz’in sosyal medya hesabını takip edenler, bir süredir sarı saçlarıyla görüyor oyuncuyu. İlk olarak yeni imajı ile sosyal medyada göründüğünde filmi için saçlarını boyattığını kimse bilmiyordu. Oyuncu, yaptığı bir röportajda, Gidenler filmi için imaj değiştirdiğini ve bir süre sonra yeni projesi için de tekrar saçlarını eski haline boyatacağı söylemişti.

Alev Alev dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, bakın hangi diziyle ekrana dönüyor? 59

Bu sözlerinden Dilan Çiçek Deniz’in yeni bir projesinin gelmekte olduğu da anlaşılıyordu ancak henüz ne olduğu tam olarak bilinmiyordu. Sonunda Dilan Çiçek Deniz’in projesi belli oldu! Dijital platform için yapılan iki projesinin ardından Dilan Çiçek Deniz, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor!

Kiracı dizisi ile anlaşma yaptığını doğrulayan oyuncu, başka bir bilgi vermekte kaçındı. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yapacağı ve senaryosunu Nermin Yıldırım’ın yazdığı Kiracı dizisi büyük merak konusu oldu!

Alev Alev dizisinden sonra Dilan Çiçek Deniz, bakın hangi diziyle ekrana dönüyor? 60

Dizi için eski saç rengine döneceğini anlatan oyuncu, şu sıralar Kiracı dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Henüz kiminle partner olacağı da bilinmiyor. Verdiği bir röportajda televizyona yeniden döneceği için mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu, diziyle ilgili sorular üzerine “Onunla ilgili çok fazla konuşamıyorum, yakında öğrenirsiniz. Ama çok güzel bir iş olacak, çok heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

Bu arada Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Gidenler filminden de bahseden oyuncu, çekimlerin güzel geçtiğini ve ilginç bir karakteri canlandırmaktan hoşnut olduğunu belirtti. Deniz, sürprizi kaçmasın diye fazla bilgi de vermedi. Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı filmin yayın tarihi ise henüz net değil…