Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT’ye oturdu!

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT’ye oturdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin Final yapmaya hazırlanan Alev Alev dizisinin dün akşam yayınlanan 25’inci bölümünde Rüya ile Ömer’in düğünü #düğünümüzvar hashtag’iyle Twitter’da TT’ye oturdu.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Üç kadının hikayesi olarak karşımıza çıkan Alev Alev, başarılı hikayesine rağmen reytinglerde istediği sonucu alamadı ve 28’inci bölümünde yayınına son verilmesine karar verildi.

Dizinin sevilen karakterlerinden Dilan Çiçek Deniz tarafından canlandırılan Rüya ile Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Ömer’in düğünü 25’inci bölümün izleyicileri en mutlu eden anıydı. Rüya ve Ömer’in arasındaki aşk izleyicileri büyülerken büyük bir heyecanla beklenen düğünü, tüm izleyicilerin evine taşıdı.

Twitter’da #düğünümüzvar hashtag’iyle paylaşım yaparak diziyi TT’ye sokmayı başaran izleyiciler “Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine” derken, Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Rüya karakterinin gelinliği izleyicilerden tam not aldı.

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 12

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 13

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 14

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 15

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 16

Alev Alev, düğün sahnesiyle izleyicileri mutlu etti, TT'ye oturdu! 17

 

Düğünde izleyicilerin kalbini yaralayan ise Cemre ve Ozan’ın umutsuz aşkıydı.

Demet Evgar ve Berkay Ateş’in canlandırdığı Cemre ve Ozan’ın düğündeki bakışmaları ve yakınlaşmaları “Ayrılık da sevdaya dahil midir?” yorumuna neden oldu.