Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cihangir Ceyhan, Sinem Ünsal, Onur Saylak, Erkan Petekkaya aynı dizi projesinde buluştu!

Cihangir Ceyhan, Sinem Ünsal, Onur Saylak, Erkan Petekkaya aynı dizi projesinde buluştu!

tarafından ker_def

TRT’nin dijital platformu tabii, heyecan verici yeni projeler sunmaya devam ediyor. Bu projelerden biri olan tabii orijinal dizisi “Yankı: Görünmez El”, izleyicileri değişen zorlu şartlar altında doğru yolun ne olduğunu düşünmeye sevk edecek.

TRT’nin dijital platformu tabii’nin yeni orijinal dizisi “Yankı: Görünmez El”, bankacı olan Eray’ın zorlu bir ikilem içindeyken başından geçenleri ve aşık olduğu kadın Berrin’le olan ilişkisini konu alıyor.

Kadrosunda yetenekli isimleri bulunduran tabii orijinal yapımı dizide başarılı ve hırslı bir banka yöneticisi olan Eray karakterine Cihangir Ceyhan, Berrin karakterine ise Sinem Ünsal hayat verecek.

Ozan Aksungur’un hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği yapımda; Onur Saylak, Erkan Petekkaya ve Duygu Sarışın gibi deneyimli ve başarılı isimler de yer alıyor.

Bir insanın ne kadar ileri gidebileceğini ele alan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitleyecek. Ön hazırlıkları son aşamada olan bu benzersiz yapım yakında tabii’de izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin konusu:

Büyük bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışan Eray, hak ettiği terfiyi alamayınca büyük bir yol ayrımına girer ve bin bir emekle bu günlere getirdiği kariyerinin tehlikeye düşmesinin ardından hayatı için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır.

Ya hayatına sıradan bir bankacı, etik değerlerine bağlı bir insan olarak devam edecek ya da “yoldan çıkarak” hak ettiği makamı elde edecektir.

“Yankı: Görünmez El”, zorlu bir ikilem içinde çırpınan Eray’ın başından geçenleri ve aşık olduğu kadın Berrin’le olan ilişkisini sürükleyici bir şekilde ele alıyor.