Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev senaristleri izleyiciyi tavlamanın yolunu buldu!

Alev Alev senaristleri izleyiciyi tavlamanın yolunu buldu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Alev Alev, geçtiğimiz hafta iyi reytingler alarak, düşüşü durdurmuştu. Dizinin hikayesinde izleyicilerin artık en çok merak ettiği nokta Çiçek ve İskender’in durumu. Senaristler de bu konuya özellikle eğilmeye başladı. Sosyal medyada Çiçek ve İskender karakterlerinin iyi bir dizi çifti olduğuna yönelik güçlü bir izleyici düşüncesi var. Sık sık da bu durum paylaşımlara yansıyor. İşte bu etkileşim dalgasını gören senaristler, bir süredir izleyicinin ilgisinin yukarı çekmek için İskender ve Çiçek karakterlerinin üzerine eğiliyor.

Büyük yangında Çiçek’i alevler arasına iten ve onu adeta ölüme terk eden İskender, aynı şekilde nişanlısı Rüya’yı da yangının ortasında bırakmıştı. Bu olaylardan sonra İskender kötü adam olarak izleyici tarafından görülmüş ve Berker Güven’in muhteşem oyunculuğu da karakterin iyice sivrilmesine neden olmuştu. Ancak son dönemde İskender’in Çiçek’e aşık olması ile gelişen ters köşe durum, işleri fazlası ile ilginç hale getirdi. Dizi hayranları da İskender – Çiçek aşkı olursa bunun nasıl ilerleyeceğini merak ediyor. Alev Alev’in son dönemdeki en meraklandıran unsuru bu olunca da senaristler izleyiciyi tavlamanın yolunu bularak, sahneleri artırdı.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. İskender ve Rüya’nın yüzleştiği sahnede Rüya, İskender’in Çiçek ve Atlas’tan uzak durmasını istiyor. Rüya’nın söyledikleri karşısında köşeye sıkışan Çiçek, İskender’e bir daha gelmemesini söylerken, İskender ile Çiçek arasında bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor.

İşte Alev Alev dizisinin 1 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 21. bölüm fragmanı:

ALEV ALEV’İN 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Restorandaki kavgadan sonra Ömer ile Rüya’nın ilişkisinde soğuk rüzgarlar esti. Ömer’in geri adım atmaması Rüya’yı sinirlendirirken, Zeyno ve Serkan’ın da etkisiyle ilişkileri büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı. Zeyno’yu Ömer’i öperken yakalayan Rüya, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, kendisini affettirmek isteyen Ömer’in yaptığı sürpriz evlenme teklifi ise herkesi şoke etti. Çelebi’yi yenebilmek için yapacağı kaçakçılık sevkiyatını öğrenmeye çalışan Ozan, Cemre’den yardım aldı. Cemre, Çelebi’nin sevkiyatına dair bilgiler edinirken, konuşmak için Ozan ile buluşması ikisinin de hayatını değiştirecek anlara sahne oldu. Cemre’yi takip ettiren Çelebi ise Ozan’ın Cemre’yi öptüğü anlara tanık olarak büyük bir şok yaşadı. Çelebi’nin gördükleri karşısında ikiliye nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!