Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Alev Alev’in ‘Cemre’si Demet Evgar şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı!

‘Alev Alev’in ‘Cemre’si Demet Evgar şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Demet Evgar’ı en son Show TV’de yayınlanan ‘Alev Alev’ dizisinde ‘Cemre ‘ karakteri ile izlemiştik.

Ünlü oyuncu, bu kez farklı bir alanda adından söz ettirdi. Demet Evgar, ünlü şarkıcı Can Bonomo ile yaptığı düetle sosyal medyada TT oldu. ‘Rüyamda Buluttum’ isimli şarkıyı birlikte seslendiren ikilinin bir araya geldiği klibin görüntüleri kısa sürede binlerce kez izlendi.

‘Alev Alev’in ‘Cemre’si Demet Evgar şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! 7

Can Bonomo’nun’ Rüyamda Buluttum’ isimli yeni şarkısı için bir araya gelen ikili şarkıya eğlenceli bir klip çekti. Oyunculuk kariyeriyle tanınan Demet Evgar, müzik yeteneğiyle de takdir topladı. Ünlü oyuncu instagramdan yaptığı paylaşımla klibin tüm platformlarda yayında olduğunu duyurdu. İnstagram hesabında klibi de paylaşan Demet Evgar şarkı söylemekten duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi; Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık. Sevgili Ece, Can Saban ve Bonomo ile unutulmaz bir gün daha geçirdik hem de eski unutulmaz günlerimizi anarak. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Dinleyicilerle birlikte söyleyeceğimiz günü iple çekiyorum. Buyursunlar ‘Rüyamda Buluttum’.

‘Rüyamda Buluttum’ şarkısının klibini aşağıda izleyebilirsiniz;