Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in iddialı yapımı ‘Teşkilat’ dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Diziye son katılan ünlü isim kim oldu?

TRT1’in iddialı yapımı ‘Teşkilat’ dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Diziye son katılan ünlü isim kim oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’ nin reyting rekortmeni dizisi ‘Teşkilat’ yeni sezonda yine iddialı bölümlerle pazar akşamları seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimlerinin başladığının haberini vermiştik.

Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman ve Ezgi Eyüboğlu gibi ünlü isimleri buluşturan diziye Hakan Boyav’ın ardından Gürkan Uygun katılmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mustafa Açılan’da diziye katılan isimlerden biri oldu.

TRT1'in iddialı yapımı 'Teşkilat' dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Diziye son katılan ünlü isim kim oldu? 20

Daha önce Bir Zamanlar Çukurova, Maria ile Mustafa ve Akıncı’da rol alan yakışıklı oyuncu ‘Teşkilat’ da, ‘Çetin’ rolüne hayat verecek. İlk oyunculuk deneyimini ‘Kanıt Ateş Üstünde’ isimli dizide ‘Ozan’ karakteri ile yaşayan Mustafa Açılan, ‘Bir Zamanlar Çukurova’da  Züleyha’nın üvey abisi Veli’ olarak ön plana çıkmıştı.