Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada ara verdiği dizi setlerine Kanal D dizisiyle dönüş yapacak!

Almila Ada ara verdiği dizi setlerine Kanal D dizisiyle dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel ve yetenekli kadın oyuncular arasında gösterilen Almila Ada, dizi setlerine yeniden dönüş kararı aldı. Geniş bir hayran kitlesi olan oyuncu, 2014 yılında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisindeki Nehir karakteri ile setlere adım attı.

Kırgın Çiçekler dizisindeki Lailin karakteriyle de beğeni toplayan Almila Ada, Adı Efsane dizisindeki Melis karakteriyle de çok sevildi. Ancak oyuncuyu asıl öne çıkartan yapım Cennet’in Gözyaşları isimli proje oldu. Dizide Cennet karakteri ile başrolde yer alan Almila Ada sadece ülkemizde değli, dizinin yayınlandığı birçok ülkede tanınan bir yıldız haline geldi.

Bir Deli rüzgar ve son olarak da Güvercin isimli dizilerle tecrübelerini artıran oyuncu, 2022 yılında yeniden hayranlarının karşısına Kanal D ekranında çıkacak. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı isimli üç dizisi ile son dönemde bir hayli güçlü çıkışlar yapan Kanal D, yeni bir sürpriz hazırlıyor.

Almila Ada ara verdiği dizi setlerine Kanal D dizisyle dönüş yapacak! 10

İclal Aydın’ın çok satan romanlarından Üç Kız Kardeş’in dizisi hazırlanıyor. Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın senaryosunu hazırladığı dizideki başrol kadın oyuncularından birisi de Almila Ada olarak belirlendi.

Türkan, Derya ve Dönüş isimli kız kardeşlerin Ayvalık’ta anne ve babası ile mutlu bir hayat yaşaması, onların hayata atılmaları ile başlayan zorluklar ve büyük mücadeleler bu dizide anlatılacak.

Almila Ada da geçen yıl erken final yapan Güvercin dizisinden sonra yeniden setlere dönüş yapacak. Oyuncu, uzun süredir dinleniyordu ve Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakterini canlandırmak için gelen teklifi değerlendirdi.

İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven ve Benian Dönmez gibi önemli isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.