Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi ile daha da parlayan Almila Ada hayatında çok özel bir dönemi yaşıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi ile daha da parlayan Almila Ada hayatında çok özel bir dönemi yaşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Almila Ada, 3 sezon süren Üç Kız Kardeş isimli dizide canlandırdığı Dönüş karakteri ile büyük ilgi çekti. Dizinin güçlü hikayesinde etkili bir performans ortaya koyan Almila Ada, son yıllarda kendisini fazlasıyla geliştirdi.

Üç Kız Kardeş dizisinin finalinin ardından dinlenmeye çekilen, tatil yapan ve özel hayatında önemli gelişmeler yaşayan Almila Ada, iş adamı sevgilisinin evlilik teklifini de kabul etti.

Yaşadığı güzel anları anlatan Almila Ada, şunları söyledi:

“Baş başa bir tatil planladık. Ne arkadaşlarımız ne de ailemiz yanımızdaydı. Teklif, doğum günümde geldi. Yemekten sonra pasta servisi yapıldı, ben de dilek tutarak mumları üfledim. Tam pastayı yiyecekken evlilik teklifiyle karşılaştım. O kadar heyecanlandım ki her şeyi hatırlayamıyorum. Tamamen doğum günümü kutlayacağız diye düşünmüştüm, bu yüzden büyük bir sürpriz oldu. Mutluluktan şaşkır şakır ağladım.”

Parmağında yüzük göremeyen muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Ada, “Tatil dönüşü yapılması gereken düzenlemeler için kuyumcuya götürdük. Malum, bir ömür takacağım inşallah. Hayalimde bir düğün yok, her şey daha çok yeni. Ailelerimizle konuşup öyle plan yapacağız. Acelemiz yok, içimize sinecek, rahatça planlayabileceğimiz bir düğün istiyoruz” diye konuştu.

Evlilikle oyunculuğu bir arada yürütmenin zor olduğu algısına da değinen Ada, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Her ilişki kendi dinamiğini oluşturur. Bizim böyle bir sorunumuz yok. Aksine, en büyük destekçim o. Projelerimde en az benim kadar başarılı olmamı isteyen biri. Birlikte senaryo okuyoruz, birlikte karar veriyoruz. Sektörde çalışma saatleri yoğun, ama biz kendi dengemizi kurmayı başardık.”

Polenezköy’de bir evde yaşamaya başlayan Ada, yemek yapmayı çok sevdiğini ve fırsat buldukça mutfakta zaman geçirdiğini belirtti.