Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosu bomba gibi!

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosu bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisinin 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin kadrosuna katılan isimlere bakıldığı zaman için çok iddialı bir projenin gelmekte olduğu anlaşılıyor.

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunun netleşmeye başladığı da gözlemleniyor. Yeni gelen haberler çok iyi bir kadronun oluşturulduğunu gösteriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde hikaye Türkan, Derya ve Dönüş isimli kız kardeşlerin başından geçen olaylar olacak. Bu üç karakteri canlandıracak kadın oyuncular da çok öne çıkacak. Bu isimlerden ikisi netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş hem Almila Ada hem de Özgü Kaya ile anlaşmalar yapıldığını duyurdu.

Her ikisi de son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularından olan Almila Ada ve Özgü Kaya, gayet başarılı seçimler olarak dikkatleri çekti.

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş'in oyuncu kadrosu bomba gibi! 8

İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven ve Benian Dönmez gibi isimlerle daha önceden anlaşılmıştı. Ancak 3 kız kardeş karakterine kimlerin canlandıracağı belli değildi.

İki isim belli oldu şimdi üçüncü başrol kadın oyuncusu aranıyor. Türkan karakterinde Özgü Kaya’yı izleyeceksiniz. Dönüş olarak ise Almila Ada izleyicilerin karşısına çıkacak. Şimdi de dizinin ekibi Derya’ya hayat verecek olan ismi belirlemeye çalışıyor.