Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya’nın sürprizi yeni bir Kanal D dizisinde başrol!

Özgü Kaya’nın sürprizi yeni bir Kanal D dizisinde başrol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç ve başarılı kadın oyunculardan Özgü Kaya, 5 Şubat 1996’da İstanbul’da dünyaya geldi. 4 yıllık bir kariyeri bulunan oyuncu, 2017’de Adı Efsane isimli yapımda setlere çıktı.

Hem güzelliği hem de performansı ile beğenilen oyuncu, izleyicilerden de büyük ilgi gördü. Özgü Kaya, dizi dünyasına iyi bir giriş yaptığı projede 29 bölüm yer aldı ve akıllarda kalıcı oldu.

Mehmetçik Kutül Amare isimli TRT1 dizisinde Zeynep karakteri ile dönem dizisi tecrübesi de yaşayan Özgü Kaya, başrol olarak ise Kimse Bilmez isimli dizide bir ilk yaşadı. Keremcem ile birlikte dizinin starı olan Özgü Kaya, Sevda isimli karakteri de başarıyla canlandırdı.

Ex Aşkım isimli projeyle dijital dizi tecrübesi de yaşayan Özgü Kaya, bir süredir yeni gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu ve bir projede yer alabileceğini röportajlarında belirtiyordu.

Oyuncunun hangi dizide yer alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Üç Kız Kardeş isimli dizideki Türkan karakterini Özgü Kaya canlandıracak.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi için oyuncu seçmelerine devam ediliyor. Türkan karakterinde Özgü Kaya yer alırken, Dönüş olarak da Almila Ada ile anlaşma yapıldı. Şimdi Derya karakterini kimin canlandıracağı merakla bekleniyor.

İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven ve Benian Dönmez ise dizide anlaşma sağlanan diğer isimler olarak öne çıktı.