Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın yıldızı Barış Arduç’un ev hali takipçilerini mest etti!..

Alparslan’ın yıldızı Barış Arduç’un ev hali takipçilerini mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle gönüllerde taht kuran Barış Arduç’un sonraki projeleri çok uzun vadeli olmadı.

Ancak son projesi oyuncunun yüzünü güldürdü. TRT1’de başlayan Alparslan dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Barış Arduç, etkili performansı ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

‘Sultan Alparslan’ karakterine hayat veren oyuncuya dizide ‘Akça Hatun’ karakteriyle ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşlik ediyor. Alparslan dizisi ilk bölümü ile birlikte reytinglerde birinciliği elde etti. Sosyal medyada çok büyük bir etkileşim yaşandı ve diziyi milyonlarca kişi takip etti.

Dizi, başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra zengin prodüksiyonuyla da göz kamaştırdı. Yoğun bir şekilde çalışan oyuncu Barış Arduç setten arta kalan zamanını evde dinlenerek geçiriyor.

Sosyal medyayı projeleri dışında çok kullanmayan ünlü oyuncu son paylaşımıyla kural bozdu ve evden köpekleriyle bir fotoğrafını paylaştı.

Alparslan'ın yıldızı Barış Arduç'un ev hali takipçilerini mest etti!.. 9

Barış Arduç’un bu paylaşımı, oyuncuyu son zamanlarda hep ‘Alparslan’ karakterinin kostümleri içerisinde gören hayranlarını da mest etti.

Oyuncunun köpeklerine takipçileri yabancı değil aslında. Barış Arduç, 6 yıldır birlikte olduğu ünlü komedyen ve senarist Gupse Özay ile geçtiğimiz yıl sessiz sedasız evlenmişti.

Alparslan'ın yıldızı Barış Arduç'un ev hali takipçilerini mest etti!.. 10

Gupse Özay instagram hesabından sık sık  hayvan dostlarıyla birlikte paylaşım yapıyor. İkilinin paylaşımı hem hayranlardan hem de hayvan severlerden büyük ilgi görüyor.

Alparslan'ın yıldızı Barış Arduç'un ev hali takipçilerini mest etti!.. 11