Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, yeni sezonda yeni dizisi ile hayranlarını çok şaşırtacak!

Barış Arduç, yeni sezonda yeni dizisi ile hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Barış Arduç, Kiralık Aşk dizisi ile büyük bir kariyer çıkışı sergilemesinden bu yana, çok sayıda projede yer alarak önemli deneyimler elde etti.

Barış Arduç, çok geniş bir hayran kitlesine kavuştu ve yurt dışında da güçlü bir çıkış sergiledi. Ünlü oyuncunun, Hande Erçel ile Temmuz sonuna kadar çekimleri devam edecek olan Rüzgara Bırak filminin yanı sıra bir de dizi projesinde yer alacağı ortaya çıktı.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Saner Ayar, Barış Arduç’un yeni dizisi ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. Patron isimli yeni dizi Now televizyon kanalı için hazırlanacak. Çekimlerin sonbaharda başlaması bekleniyor.

10.yılını kutlamakta olan O3 Medya grubu tarafından hazırlanan yeni dizi projesi ile birlikte Barış Arduç yeniden çok farklı bir rolle ekranda yerini alacak. 2021-2023 yılları arasında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

    Barış Arduç’un projelerde çok heyecanlandığı ve kendisini çok sevdiğini söyleyen Saner Ayar, ünlü oyuncu ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti:

    “Barış’ı çok seviyorum. Barış’ın bir projeye heyecanı ve kendini ortaya koymasını çok seviyorum. Benden daha çok senaryo için uğraşan, katkı sağlamaya çalışan ama bunu hiçbir problem yaratmadan yapışını çok seviyorum.”

    Rüzgara Bırak filminin ardından yeni dizi projesinin gündeme geleceğini anlatan Sanar Ayar, Now televizyon kanalı ile anlaştıklarını duyurdu.

    Barış Arduç’un dizideki partnerinin henüz belli olmadığı da anlaşıldı. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin isminin Patron olacağını ifade eden Saner Ayar, Aslı Zengin’den senaryo geldikten sonra dizi ile ilgili diğer detayların netleşmeye başlayacağını ifade etti.