Ana sayfa Sosyal Medya Destan, sosyal medyada da destan yazdı! Rakiplerini ezdi geçti!

Destan, sosyal medyada da destan yazdı! Rakiplerini ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Destan dizisi, reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da destan yazdı. Yeni diziyiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı rakiplerinin katbekat üzerindeydi.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 23 Kasım Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi ATV dizisi Destan oldu.

Ebru Şahin’in, kahraman bir savaşçı kadını canlandırdığı Destan dizisi çok uzun süredir bekleniyordu. ATV’de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen dizi hayal kırıklığı yaşatmadı. Reytinglerde birinci olan dizi izleyicinin de çok beğenisini kazandı. Destan, dün sosyal medyada hakkında yapılan 35 bin 100 paylaşımla günün birincisi oldu.

Dün akşam, bugüne kadar reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Masumlar Apartmanı için ise tam bir hezimet oldu. TRT 1’de ekrana gelen dizi reytinglerde fena çakıldı ve beşinciliğe düştü. Sosyal medyada ise Destan’ın hemen arkasındaydı. Ancak çok büyük bir farkla… Masumlar Apartmanı, 3 bin paylaşımla ikinci oldu ancak rakibinin çok fazla gerisinde kaldı.

Destan, sosyal medyada da destan yazdı! Rakiplerini ezdi geçti! 7

Dün akşamın bir diğer dizisi ise Evlilik Hakkında Her Şey’di. Fox TV’nin bu sezon ortaya çıkardığı en başarılı işlerden biri olan dizi reytinglerde ortalamanın üstünde devam ediyor. Sosyal medyada ise 2 bin 600 paylaşımla listenin ikincisi oldu.

Ekrana gelmeye başladığı ilk günden bu yana başarılı oyunculuklarına rağmen reytingde bir türlü başarı yakalayamayan Yalancı için ise final gecesiydi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı Show TV dizisi dün akşam ekranlara veda etti. 2 bin 300 adet sosyal medya paylaşımıyla da listenin dördüncüsüydü.

Star TV’nin çok iddialı bir şekilde başladığı Sana Söz dizisi de reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başrollerini paylaştığı dizi reytinglerde oldukça düşük rakam elde ederken sosyal medyada da hakkında 2 bin 300 paylaşım yapıldı.