Ana sayfa Sosyal Medya Yaz döneminin gündemini Hande Erçel ile Barış Arduç ikilisi belirleyecek!

Yaz döneminin gündemini Hande Erçel ile Barış Arduç ikilisi belirleyecek!

tarafından ker_def

Yaz döneminde en dikkat çeken projenin Rüzgara Bak isimli sinema filmi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Birçok televizyon kanalının yaz dizileri ile geçtiğimiz yıllarda yaşadığı ciddi sorunlar, bu sezon ekonomik nedenlerden ötürü yaşanmayacak gibi gözüküyor.

Yaz döneminde sınırlı sayıda dizinin ekranda olması beklenirken, oyuncuların da sinema filmlerine ağırlık vermeye başladığı gözlemleniyor.

Hande Erçel ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı Rüzgara Bırak isimli sinema filmi de, yaz döneminin en gözde projesi olarak dikkatleri çekti.

Önümüzdeki günlerde çekimlerine Çeşme’de başlanacak olan Rüzgara Bırak projesi, şimdiden sosyal medyanın gündeminde önemli bir yer ediniyor.

Temmuz ayının sonuna kadar ekibin çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. Hikayesini Ceylan Naz’ın yazdığı Rüzgara Bırak filmde; Barış Aytaç, Gözde Mutluer, Ahmet Saraçoğlu, Tuğrul Tülek, Serhat Nalbantoğlu, Şebnem Sönmez gibi isimler bulunuyor.

Sosyal medya ortamında Hande Erçel ile Barış Arduç’un uyumları ve enerjilerinin çok merak edildiğine yönelik paylaşımlar gözüküyor.

Filmin çekimlerinin başlaması ile birlikte setten fotoğraf ve videolar gelmeye başladıkça Rüzgara Bırak projesi daha da çok gündemi meşgul edecektir.