Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz… Ekranın jönlerinden en son pozlar!

Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz… Ekranın jönlerinden en son pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerdeki oyunculuklarıyla konuşturan, yapımcıları da peşinden koşturan, son yılların dikkat çeken yıldız oyuncuları arasında yer alıyorlar. Şu anda biri hariç ekrandaki dizileriyle de gündemde. Alp Navruz ise yeni dizisiyle konuşuluyor. Yakında o da yeniden ekranda olacak.

Hepsi de başarılarıyla adından söz ettiren Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu, Alperen Duymaz ve Alp Navruz’un instagram sayfalarından son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Alp Navruz var. Oyuncu, en son Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisinde rol almıştı. Ceren Yılmaz ile başrolde oynayan Navruz, Nevşehir’in zorlu şartlarında çekilen dizisinin bitmesinin ardından İstanbul’a döndü.

Şu sıralar hummalı bir şekilde spor yapıyor. Kondisyon tutan oyuncu, yeni dizisine hazırlanıyor. Bir süre önce oyuncunun Ay Yapım imzalı Ada Masalı isimli bir dizide rol alacağı ortaya çıkmıştı.

Alp Navruz ile başrolde oynayacak kadın oyuncu ise henüz belli olmadı. Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz, Aybüke Pusat ile görüşüldüğü gündemde.

Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz... Ekranın jönlerinden en son pozlar! 10

Gelelim Burak Özçivit’e. Yapımcıların peşinden koştuğu bir başka isim de Özçivit. Dizileriyle yurtdışında da büyük bir hayran kitlesi edindi. Özellikle Ortadoğu ülkelerinde bir prens gibi karşılanıyor ve bazı markaların da reklamlarında oynuyor.

Şu sıralar atv’de yayınlanan dönem dizisi Kuruluş Osman ile ekranda. Oyuncu, dizi için uzattığı imajıyla göz önünde uzun zamandır.

Üzerindeki kıyafetten de anlaşılacağı üzere çekimlerin olmadığı günden bir kare ile hayranlarını selamlıyor…

Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz... Ekranın jönlerinden en son pozlar! 11

Serkan Çayoğlu ise TRT’in dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ile ekranlarda şu sıralar. Dizinin çekimleri için uzun süredir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde.

6 yıldır beraber olduğu sevgilisi Özge Gürel de bir süre önce hasretine dayanamayarak yanına gitti. Oyuncu, dizide birlikte rol aldığı meslektaşı Ömer Turan ile çekilen bir kareyi repost etmiş. Esprili yorumlarla birbirlerine takılıyorlar…

Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz... Ekranın jönlerinden en son pozlar! 12

Alperen Duymaz ise Fox’un Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi ile ekranda. Akgün karakterine hayat veren Duymaz, diziden bir kareyi paylaşarak “Çok seviyorum be” diyerek bir de nazar boncuğu eklemiş.

Sahnede ise Ali Atay ve Sinan Tuzcu var. Oyuncu, meslektaşlarına ve diziye göndermiş bu içten mesajı…

Alperen Duymaz, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu ve Alp Navruz... Ekranın jönlerinden en son pozlar! 13