Ana sayfa Dizi Haberleri Akgün’e şok yaşatan gerçek! Olgun Toker, Son Yaz dizisine geldi ama ortalık fena karıştı!

Akgün’e şok yaşatan gerçek! Olgun Toker, Son Yaz dizisine geldi ama ortalık fena karıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de dün akşam 16. bölümü yayınlanan Son Yaz dizisine yeni bir isim daha katıldı. Dizide Akgün’ün abisi Gökhan olarak ilk kez görünen Olgun Toker, yeni imajıyla ve oynadığı karakter ile diziye ayrı bir renk getirdi. Oyuncu, geçtiğimiz hafta final yapan Arıza dizisinde oynadı en son.

Arıza’da Burak isimli psikopat bir adama hayat veren Olgun Toker, Son Yaz dizisinde de bir suç makinası olarak adlandırılan Gökhan’ı oynuyor.

Akgün’ün yıllar sonra annesinin ilk evliliğinden olan abisi Gökhan ile buluşması ise dün akşamki yeni bölümde yayınlandı.

Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün, Savcı’dan abisi ile ilgili gerçekleri öğrense de onun hayatlarından çıkması için uğraşan babasını suçladı.

Akgün'e şok yaşatan gerçek! Olgun Toker, Son Yaz dizisine geldi ama ortalık fena karıştı! 7

Babasının, yıllar önce abisi Gökhan’ı uzaklaştırdığını öğrenen Akgün, bu duruma çok sinirlendi. Savcı, babasının haklılık payı olduğunu, abisinin pek çok pis işe bulaştığını anlatmaya çalışsa da Akgün onu dinlemedi.

Abisi ile tanışmaya giden Akgün, kardeş olduklarını itiraf etti. Bu arada Gökhan’ın asıl amacı da ortaya çıktı. Halil Sadi’ye çalıştığı anlaşılan Gökhan’ın, Akgün’ü tuzağa düşüreceği de ortaya çıktı.

Olgun Toker’in saçlarını sarıya boyattığı, farklı imajı ile yer aldığı ve Akgün ile karşılaştığı dizideki ilk sahnelerini aşağıda görebilirsiniz…