Ana sayfa Sosyal Medya Another Self dizisinin çekimlerini bitiren Seda Bakan, Twitter’ı neden bıraktığını açıkladı!

Another Self dizisinin çekimlerini bitiren Seda Bakan, Twitter’ı neden bıraktığını açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde ‘Ferda’ karakterini canlandıran oyuncu Seda Bakan Netflix için çekilen Another Self dizisinin Cunda’daki çekimlerini tamamladı.

Seda Bakan, Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerle baş rolü paylaştığı Another Self’in çekimlerinin bitmesinin ardından İstanbul’da ayağının tozuyla Şamdan Plus dergisi için özel bir çekim gerçekleştirdi.

Dergiye birbirinden özel pozlar veren Seda Bakan verdiği röportajda da samimi açıklamalarda da bulundu. Bakan, ‘Şimdilerde hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz? Nasıl gidiyor hayat?’ sorusunu şu şekilde yanıtladı; “Aslında çok mutluyum. Her şey yolunda, son dizinin çekimleri yeni tamamlandı. Reklamlar ve diğer işler devam ediyor. Hem bebeğe hem aileme zaman ayırabiliyorum.

Çalışmak her zaman bana kendimi iyi hissettirir. Bir dijital platform için bu yaz Cunda Adası’nda çalıştık. İstanbul dışında başka bir yerde, böyle sevimli bir ortamda çalışmak insana iyi geliyor. Hava güzeldi. İnsanlar güzeldi. Hem çalıştık hem eğlendik.”

Another Self dizisinin çekimlerini bitiren Seda Bakan, Twitter'ı neden bıraktığını açıkladı! 8

‘Hayatı istesen de istemesen de, planlamaya çabalasan da, kendi akışında yaşarsın’ diyen Seda Bakan, “Çünkü bazı şeylere müdahale etme şansımız yok. Ben kaderci bir insanım, inançlıyım. Bir yola çıktığımda planlayıp, elimden geleni yapmaya çalışırım, sonrasında oluyorsa olur, olmazsa olmaz. “Neden olmuyor? İlla da olsun” gibi bir tavrım da asla olmaz” açıklamasını yaptı.

Seda Bakan için mutluluğun tanımı; sağlıklı olmak. Güzel oyuncu, “Kimileri her durumdan, her şeyden mutlu olabilir. Evdeki ıhlamurun, kekin kokusundan mutlu olur, kimi pahalı bir arabayı sürmekten, kimi ayakkabı koleksiyonundan.

Kimileri, parasını harcamayıp kenarda tutmaktan mutludur. Herkese göre değişir mutluluk tanımı. Ben kendimi iyi tanıyorum. Belki bu işimden kaynaklı ve kendimi sürekli dinlediğim için. Ben açıkçası sağlıklı olmaktan mutluyum. Huzurlu olmaktan mutluyum. Benim için her şeyden önemlisi sağlıklı ve huzurlu olmak” diyor.

Another Self dizisinin çekimlerini bitiren Seda Bakan, Twitter'ı neden bıraktığını açıkladı! 9

Oyuncu Twitter’ı neden bıraktığını ise şu sözlerle açıkladı; “Kendiyle sorunu olan biri değilimdir. Mutlu bir çocukluk geçirdim, insan sevgisi olan bir ailede büyüdüm. Tam bir Türk ailesi. Hani Twitter’da hep “Olamaz, insanlar bu kadar kötü olamaz” falan deriz ya baktıkça…

Ben o nedenle Twitter’ı bıraktım. O kadar negatif, o kadar kötücül paylaşımlar vardı ki, insanların bu kadar kötü olduğuna inanmak istemiyordum. Bu benim dengemi alt üst ediyor. O nedenle bana kötü gelecek her şeyden uzaklaşıyorum. İnanmıyorum o kadar kötü insanlar olabileceğine. Çünkü dünyada bir dengenin olduğuna, ‘karma’ya inanıyorum.”