Ana sayfa Dizi Haberleri Mendillerinizi hazırlayın! Misafir dizisi izleyicileri gözyaşına boğacak!

Mendillerinizi hazırlayın! Misafir dizisi izleyicileri gözyaşına boğacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Misafir dizisi bu akşam ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Hazal Kaya’yı uzun bir aradan sonra ekrana döndüren dizinin hikayesi izleyicileri göz yaşına boğacak.

Fox TV’de ekrana gelecek Misafir dizisi, oldukça güçlü rakiplerle yarışıyor. Perşembe akşamının değişmeyen reyting birincisi Camdaki Kız, ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ve TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla birlikte bu akşam ikinci bölümü ekrana gelecek olan dizinin elde edeceği izlenme rakamları büyük bir merakla bekleniyor.

Misafir dizisinin en büyük silahlarından biri Hazal Kaya. Ekrana ilk kez geldiği Aşk-ı Memnu’dan bu yana Türk izleyicisinin çok sevdiği bir oyuncu olan Hazal Kaya, oğlunun doğumuyla ara verdiği setlere Misafir ile geri döndü. İzleyici, çok özlediği Hazal Kaya’yı yeniden ekranda izleyeceği için çok mutlu.

Misafir’in bir başka silahı da hikayesi. Yeni dizi oldukça çarpıcı bir hikayeye sahip. Özellikle Hazal Kaya’nın canlandırdığı Gece karakterinin hikayesi izleyicileri derinden sarsacak. Çocukluğundan itibaren ailesi başta olma üzere hiç kimseden ilgi görmeyen, sevgisiz bir şekilde büyüyen Gece’nin acıklı hikayesi herkesi çok etkileyecek.

Dizinin tanıtımlarında, ortadan kaybolan Gece’nin, yokluğunun birilerini telaşlandırması üzerine yaşadığı şaşkınlık karakterin ne kadar acıklı bir geçmişe sahip olduğunu ortaya koyan sahnelerden biri de. Bir diğeri de çocukluğundan bir sahne… Bu sahnede de Gece’nin çocukluğu “Evi terk edip gitsem annem çok mutlu olur. Çünkü beni istemiyor…” diyor.

Mendillerinizi hazırlayın! Misafir dizisi izleyicileri gözyaşına boğacak! 7Özetle Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ile izleyicileri çok acıklı sahneler bekliyor. Mendillerinizi şimdiden hazırlayın. Misafir bu akşam saat 20:00’de, Fox TV’de.